Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:25
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: FC Masterhand Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3742
FC Masterhand SECURITAS
master find02 Tactiek nice
56% Balbezit 44%
55% Spel op eigen helft 45%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 5
56.1 gemiddelde waardering 52.9
solid Schieten good
excellent Passen excellent
excellent Verdedigen average


7e minuut.
Minea bereikt de bal nog maar net als eerste. Minea passt de bal met de wreef. Ciumak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciumak haalt uit met een fantastische trap. Herrera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masterhand - SECURITAS 1:0

9e minuut.
Catalan geeft de bal voor. Deneuker rent richting de bal. Deneuker met een sublieme pass. Warabas is nu in balbezit. Warabas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Basante bereikt de bal nog maar net als eerste. Basante passt de bal zonder na te denken. Foschiatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Foschiatto geeft een hoge lob. Warabas krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ochetan passt de bal met de wreef. Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Echazu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Echazu krijgt een gele kaart. Ciobotaru raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciumak met een snel genomen vrije trap. Ivansuc krijgt zijn hoofd ertegen. Herrera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Herrera speelt de bal door. Deneuker kopt de bal weg. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. Labiş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Masterhand - SECURITAS 1:1

37e minuut.
Basante geeft de bal voor. Kuliš controleert de bal met de borst. Warabas speelt de bal door. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... Labiş verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masterhand - SECURITAS 1:2

41e minuut.
Daar is Lascu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lascu probeert naar een medespeler te passen. Ciobotaru rent richting de bal. Ciobotaru passt de bal in één keer door. Pîrvu geeft de bal voor. Herrera bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Masterhand 60%, SECURITAS 40%.
FC Masterhand - SECURITAS 1:2

56e minuut.
Ciumak onderschept slim de pass. Leiva verovert de bal door een tackle van achteren. Leiva geeft een lange en hoge pass. Deneuker rent richting de bal. Deneuker schiet op doel. Labiş probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Ciumak kopt de bal weg. Ivansuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivansuc passt de bal met de wreef. Lascu rent richting de bal. Lascu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Masterhand - SECURITAS 2:2

61e minuut.
Ochetan rent richting de bal. Ochetan passt de bal zonder na te denken. Lascu is nu in balbezit. Lascu schiet op doel. Herrera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masterhand - SECURITAS 3:2

61e minuut.
Hagi komt het veld opgelopen. Armeanca komt het veld opgelopen. Bănescu komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Bănescu passt de bal in één keer door. Ciobotaru rent richting de bal. Ciobotaru speelt de bal door. Lascu is nu in balbezit. Lascu schiet op doel. Herrera bokst de bal weg.

65e minuut.
Basante probeert naar een medespeler te passen. Deneuker rent richting de bal. Armeanca begaat een overtreding. Deneuker raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

68e minuut.
Miala speelt de bal door. Hagi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru probeert naar een medespeler te passen. Lascu rent richting de bal. Lascu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Basante geeft de bal voor. Deneuker rent richting de bal. Foschiatto rent richting de bal. Foschiatto geeft een lange en hoge pass. Balaci springt en kopt de bal. Labiş bokst de bal weg.

74e minuut.
Klungelig pakt Minea de bal. Ciumak is nu in balbezit. Ciumak passt de bal in één keer door. Bănescu is nu in balbezit. Bănescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Armeanca is nu in balbezit. Armeanca passt de bal met de wreef. Daar is Bănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lascu rent richting de bal. Lascu haalt uit met een fantastische trap. Herrera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Marcel de bal onder controle te krijgen. Ciumak rent richting de bal. Bănescu rent richting de bal. Lascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Lascu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Herrera trapt de bal weg. Deneuker kopt de bal weg. Iakovlev probeert de bal met de borst te controleren. Warabas onderschept slim de pass. Warabas haalt uit met een fantastische trap. Labiş bokst de bal weg. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Masterhand - SECURITAS 3:3

89e minuut.
Ciobotaru kopt de bal weg. Daar is Bănescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Masterhand - SECURITAS 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Masterhand 49%, SECURITAS 51%.
FC Masterhand - SECURITAS 4:3