Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Çakalli Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2727
Çakalli Beware
çift forvet Tactiek fly
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 53.8
excellent Schieten solid
excellent Passen good
very good Verdedigen excellent


9e minuut.
Klungelig pakt Sárossy de bal. Jacques is nu in balbezit. Jacques passt de bal met de wreef. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Plisnić onderschept slim de pass. Căldăraru verovert de bal door een tackle van achteren. Căldăraru met een sublieme pass. Łopatowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Łopatowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Orzeszek trapt de bal weg. Jacques met een sublieme pass. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Sole bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Sole haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - Beware 1:0

20e minuut.
Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyatov rent richting de bal. Greavu verovert de bal door een tackle van achteren. Greavu schiet op doel. Orzeszek probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mazzotti geeft de bal voor. Keijzer rent richting de bal. Keijzer passt de bal met de wreef. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Plisnić rent richting de bal. Narea is nu in balbezit. Narea probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sárossy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sárossy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Căldăraru geeft de bal voor. Del Sole rent richting de bal. Del Sole speelt de bal door. Greavu rent richting de bal. Greavu schiet op doel. Orzeszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakalli 49%, Beware 51%.
Çakalli - Beware 1:0

52e minuut.
Marek heeft problemen om de bal te vangen. Marek passt de bal in één keer door. Sárossy rent richting de bal. Sárossy draait met de bal, schiet en ... Tihonov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Çakalli - Beware 1:1

56e minuut.
Jacques geeft de bal voor. Căldăraru kopt de bal weg. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mazzotti controleert de bal met de borst. Mazzotti geeft de bal voor. Łopatowicz is nu in balbezit. Łopatowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - Beware 2:1

58e minuut.
Căldăraru met een sublieme pass. Hérault geeft de bal voor. Greavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Greavu schiet op doel. Orzeszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - Beware 3:1

64e minuut.
Inworp. Zakrystiański komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Szofmer geeft een hoge lob. Greavu is nu in balbezit. Met opzet legt Chevrier zijn tegenspeler op de grond. Chevrier krijgt een gele kaart. Greavu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Greavu kan niet meer verder spelen. Tabachnik komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Buitenspel voor Łopatowicz. Goede buitenspelval van de verdediging. Ülker komt het veld opgelopen. Porkola komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Jacques onderschept slim de pass. Căldăraru met een sublieme pass. Tabachnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabachnik draait met de bal, schiet en ... Orzeszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Çakalli - Beware 4:1

87e minuut.
Căldăraru rent richting de bal. Plisnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Căldăraru begaat een overtreding. Căldăraru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Çakalli 44%, Beware 56%.
Çakalli - Beware 4:1