Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 23:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cuarteto Obrero Fc Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6070
Cuarteto Obrero Fc AC OLYMPIC
Espejo Emulando Tactiek a ver lucas?
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 4
42.1 gemiddelde waardering 56.3
goed Schieten formidabel
redelijk Passen uitstekend
redelijk Verdedigen solide


4e minuut.
Poudal probeert naar een medespeler te passen. Hereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hereñu probeert naar een medespeler te passen. Grimi heeft problemen om de bal te vangen. Grimi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - AC OLYMPIC 0:1

8e minuut.
Sanfilippo heeft problemen om de bal te vangen. Padureanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Padureanu geeft de bal voor. Grimi krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

9e minuut.
Barbero heeft problemen om de bal te vangen. Hajducki geeft een hoge lob. Herner heeft problemen om de bal te vangen. Grimi rent richting de bal. Grimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - AC OLYMPIC 0:2

12e minuut.
Schusterman geeft een hoge lob. Kaltenbach heeft problemen om de bal te vangen. Schusterman verovert de bal door een tackle van achteren. Schusterman geeft de bal voor. Grimi krijgt zijn hoofd ertegen. Watson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
Hajducki verovert de bal door een tackle van achteren. Hajducki probeert naar een medespeler te passen. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi draait met de bal, schiet en ... Watson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - AC OLYMPIC 0:3

22e minuut.
Hereñu verovert de bal door een tackle van achteren. Poudal onderschept slim de pass. Schusterman begaat een overtreding. Poudal wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

27e minuut.
Impallomeni passt de bal zonder na te denken. Schusterman speelt de bal door. Grimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Grimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - AC OLYMPIC 0:4

31e minuut.
Schusterman passt de bal met de wreef. Sanfilippo heeft problemen om de bal te vangen. Sanfilippo geeft een lange en hoge pass. Grimi is nu in balbezit. Grimi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Impallomeni met de inworp. Foyelkay bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Schusterman zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Schusterman moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Schusterman schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
Ustari geeft een hoge lob. Hajducki is nu in balbezit. Hajducki met een sublieme pass. Grimi is nu in balbezit. Grimi schiet op doel. Watson bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Sironi onderschept slim de pass. Sironi passt de bal met de wreef. Hajducki geeft een lange en hoge pass. Grimi maakt een snoekduik en kopt de bal. Watson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuarteto Obrero Fc 67%, AC OLYMPIC 33%.
Cuarteto Obrero Fc - AC OLYMPIC 0:4

46e minuut.
Hajducki geeft de bal voor. Grimi kopt de bal weg. Daar is Kaltenbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hereñu rent richting de bal. Hereñu schiet op doel. Watson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brękus komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Inworp. Burela komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Hereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Herner verovert de bal door een tackle van achteren. Herner geeft een lange en hoge pass. Angarita bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarita haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Kargu met een snelle inworp. Daar is Angarita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Sironi zijn tegenspeler op de grond. Sironi krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Sanfilippo met een sublieme pass. Hajducki rent richting de bal. Hajducki passt de bal zonder na te denken. Hereñu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hereñu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Hajducki bereikt de bal nog maar net als eerste. Foyelkay verovert de bal door een tackle van achteren. Foyelkay probeert naar een medespeler te passen. Angarita bereikt de bal nog maar net als eerste. Angarita schiet op doel. Østberg probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sironi bereikt de bal nog maar net als eerste. Foyelkay onderschept slim de pass. Foyelkay haalt uit met een fantastische trap. Paal! Een oude blessure zorgt ervoor dat Østberg niet meer kan verder spelen. Klotz komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Brękus haalt uit met een fantastische trap. Klotz probeert naar een medespeler te passen. Grimi kopt de bal weg. Foyelkay rent richting de bal. Foyelkay geeft de bal voor. Klotz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Angarita kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Angarita is nu in balbezit. Angarita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cuarteto Obrero Fc - AC OLYMPIC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cuarteto Obrero Fc 42%, AC OLYMPIC 58%.
Cuarteto Obrero Fc - AC OLYMPIC 1:4