Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Footballmas Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5662
Footballmas nk simultanka
433 att Tactiek 53k1
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
63.3 gemiddelde waardering 61.5
uitstekend Schieten zeer goed
formidabel Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


2e minuut.
Kmicic passt de bal in één keer door. Szulwic probeert naar een medespeler te passen. Lausdei probeert naar een medespeler te passen. David is nu in balbezit. David schiet op doel. Bazhan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Consuegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Consuegra haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Footballmas - nk simultanka 1:0

4e minuut.
Czwertyński rent richting de bal. Czwertyński geeft een hoge lob. Silaghi rent richting de bal. Bedryj onderschept slim de pass. Bedryj haalt uit met een fantastische trap. Akpınar bokst de bal weg.

9e minuut.
Szulwic speelt de bal door. Consuegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Consuegra speelt de bal door. David rent richting de bal. David haalt uit met een fantastische trap. Bazhan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Czwertyński met een sublieme pass. Komnen speelt de bal door. Pelegrin is nu in balbezit. Pelegrin geeft een hoge lob. Bedryj maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Footballmas - nk simultanka 1:1

34e minuut.
Inworp. Karabaić met de inworp. Kmicic speelt de bal door. David is nu in balbezit. David draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Regulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Consuegra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Consuegra krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Regulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Regulewicz geeft een hoge lob. Pelegrin kopt de bal weg. Komnen is nu in balbezit. Komnen geeft een lange en hoge pass. Akpınar bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 58%, nk simultanka 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Footballmas - nk simultanka 1:1

49e minuut.
Consuegra speelt de bal door. Kudrić bereikt de bal nog maar net als eerste. David onderschept slim de pass. David schiet op doel. Bazhan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Komnen verovert de bal door een tackle van achteren. Komnen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bedryj de bal. Bedryj haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Silaghi de bal onder controle te krijgen. Akpınar bokst de bal weg.

55e minuut.
Szulwic kopt de bal weg. Daar is Consuegra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Consuegra passt de bal zonder na te denken. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David haalt uit met een fantastische trap. Bazhan bokst de bal weg.

69e minuut.
Pelegrin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pelegrin probeert naar een medespeler te passen. Bedryj rent richting de bal. Bedryj draait met de bal, schiet en ... Akpınar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Consuegra kopt de bal weg. Szulwic bereikt de bal nog maar net als eerste. Szulwic passt de bal met de wreef. David is nu in balbezit. David draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Szulwic probeert naar een medespeler te passen. Consuegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Consuegra probeert naar een medespeler te passen. David bereikt de bal nog maar net als eerste. David haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Footballmas 51%, nk simultanka 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Footballmas - nk simultanka 1:1