Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 23:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: El-PI FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 536
El-PI FC Bosterman FC
Recatate Tactiek DDR16
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
27 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 30.4
very good Schieten average
good Passen average
average Verdedigen poor


9e minuut.
Sumich onderschept slim de pass. Sumich passt de bal met de wreef. Dumitru rent richting de bal. Dumitru schiet op doel. Valdivieso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - Bosterman FC 1:0

22e minuut.
Valdivieso speelt de bal door. Plahitka kopt de bal weg. Letta rent richting de bal. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - Bosterman FC 2:0

25e minuut.
Plahitka is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Klicpera. Plahitka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sumich zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Rupnik probeert de bal met de borst te controleren. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - Bosterman FC 3:0

26e minuut.
Biancosino geeft de bal voor. Özdemir kopt de bal weg. Plahitka heeft problemen om de bal te vangen. Genet is nu in balbezit. Genet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Borejko met een sublieme pass. Sumich kan de bal niet met de borst controleren. Dumitru rent richting de bal. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - Bosterman FC 4:0

31e minuut.
Cubas is nu in balbezit. Toyotoshi is nu in balbezit. Toyotoshi passt de bal met de wreef. Genet rent richting de bal. Genet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Dumitru rent richting de bal. Plahitka is nu in balbezit. Plahitka geeft de bal voor. Sumich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sumich schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borejko geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - Bosterman FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-PI FC 42%, Bosterman FC 58%.
El-PI FC - Bosterman FC 5:0

46e minuut.
Valdivieso speelt de bal door. Salgado met een sublieme pass. Klungelig pakt Toyotoshi de bal. Borejko rent richting de bal. Borejko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Plahitka verovert de bal door een tackle van achteren. Plahitka geeft een hoge lob. Dumitru kopt de bal weg. Sumich rent richting de bal. Sumich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rupnik heeft problemen om de bal te vangen. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Casina rent richting de bal. Casina speelt de bal door. Klungelig pakt Plahitka de bal. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borejko is nu in balbezit. Borejko draait met de bal, schiet en ... Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bękart heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - Bosterman FC 6:0

56e minuut.
Letta bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko is nu in balbezit. Borejko geeft een hoge lob. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Rupnik de bal. Borejko is nu in balbezit. Borejko geeft een lange en hoge pass. Dumitru bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumitru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beno komt het veld opgelopen. Valdivieso trapt de bal weg. Plahitka kopt de bal weg. Klungelig pakt Borejko de bal. Dumitru is nu in balbezit. Dumitru schiet op doel. Valdivieso bokst de bal weg.

68e minuut.
Plahitka geeft een lange en hoge pass. Sumich is nu in balbezit. Sumich passt de bal in één keer door. Dumitru rent richting de bal. Dumitru schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - Bosterman FC 7:0

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petre komt het veld opgelopen. Isnardi komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Plahitka rent richting de bal. Plahitka geeft een lange en hoge pass. Sumich kopt de bal weg. Petre bereikt de bal nog maar net als eerste. Petre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Salgado kopt de bal weg. Plahitka is nu in balbezit. Met opzet legt Özdemir zijn tegenspeler op de grond. Özdemir krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Özdemir is nu in balbezit. Özdemir passt de bal met de wreef. Borejko met een sublieme pass. Daar is Petre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petre schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Valdivieso trapt de bal weg van het doel. Beno kopt de bal weg. Letta kan de bal niet met de borst controleren. Petre is nu in balbezit. Petre haalt uit met een fantastische trap. Valdivieso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Cubas is nu in balbezit. Genet rent richting de bal. Japa begaat een overtreding. Genet is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Genet neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Mallea trapt de bal weg. Borejko kopt de bal weg. Petre bereikt de bal nog maar net als eerste. Petre draait met de bal, schiet en ... Valdivieso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Petre heeft problemen om de bal te vangen. Petre geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Sumich de bal. Sumich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
El-PI FC - Bosterman FC 8:0

82e minuut.
Inworp. Lázi komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Daar is Lázi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Llamas rent richting de bal. Lázi maakt een afschuwelijke overtreding. Lázi krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Plahitka geeft een hoge lob. Petre rent richting de bal. Petre passt de bal met de wreef. Borejko bereikt de bal nog maar net als eerste. Borejko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: El-PI FC 29%, Bosterman FC 71%.
El-PI FC - Bosterman FC 8:0