Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: §uper§tars Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2022
§uper§tars Beware
resat Tactiek fly
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
52.6 gemiddelde waardering 54.5
good Schieten excellent
very good Passen good
good Verdedigen excellent


3e minuut.
Uribe probeert naar een medespeler te passen. Sárossy rent richting de bal. Sárossy passt de bal met de wreef. Camacho Quesada heeft problemen om de bal te vangen. Camacho Quesada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Uribe neemt de hoekschop. Sárossy kopt de bal weg. Camacho Quesada rent richting de bal. Camacho Quesada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Beware 0:1

8e minuut.
Paydaş is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Plisnić. Paydaş raakt geblesseerd tijdens het duel. Toprak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Lunghi rent richting de bal. Lunghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
§uper§tars - Beware 1:1

9e minuut.
Silbermann probeert naar een medespeler te passen. Camacho Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoşgör bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho Quesada onderschept slim de pass. Camacho Quesada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Paydaş is nu in balbezit. Plisnić onderschept slim de pass. Plisnić probeert naar een medespeler te passen. Camacho Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho Quesada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Plisnić kopt de bal weg. Solís kan de bal niet met de borst controleren. Camacho Quesada rent richting de bal. Camacho Quesada geeft een hoge lob. Sárossy maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Silbermann geeft een lange en hoge pass. Kośmider met een sublieme pass. Uribe kopt de bal weg. Sárossy rent richting de bal. Sárossy haalt uit met een fantastische trap. Kośmider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Silbermann probeert naar een medespeler te passen. Camacho Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste. Camacho Quesada passt de bal zonder na te denken. Zanatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanatti geeft de bal voor. Kośmider bokst de bal weg. Sárossy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárossy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Beware 1:2

26e minuut.
Zanatti probeert naar een medespeler te passen. Kuzynków speelt de bal door. Lunghi rent richting de bal. Lunghi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
§uper§tars - Beware 2:2

41e minuut.
Paydaş kopt de bal weg. Klungelig pakt Mokrzycki de bal. Mokrzycki geeft een hoge lob. Camacho Quesada rent richting de bal. Camacho Quesada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Lunghi kopt de bal weg. Pyatov bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyatov passt de bal in één keer door. Paydaş is nu in balbezit. Paydaş schiet op doel. Orzeszek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Daar is Uribe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manusovich rent richting de bal. Manusovich passt de bal in één keer door. Camacho Quesada is nu in balbezit. Camacho Quesada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Uribe speelt de bal door. Sárossy rent richting de bal. Sárossy haalt uit met een fantastische trap. Kuzynków probeert de bal aan de voet te houden. Kośmider maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Beware 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 67%, Beware 33%.
§uper§tars - Beware 2:3

55e minuut.
Inworp. Keijzer komt het veld opgelopen. Nahum komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Pyatov passt de bal zonder na te denken. Keijzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Keijzer geeft de bal voor. Sárossy controleert de bal met de borst. Sárossy schiet op doel. Kośmider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Daar is Solís, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sárossy is nu in balbezit. Sárossy met een sublieme pass. Camacho Quesada heeft problemen om de bal te vangen. Camacho Quesada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Zanatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanatti passt de bal in één keer door. Sárossy rent richting de bal. Sárossy haalt uit met een fantastische trap. Kośmider maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Beware 2:4

61e minuut.
Marek komt het veld opgelopen. Narea komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Nahum bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahum geeft een lange en hoge pass. Kuzynków bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárossy verovert de bal door een tackle van achteren. Sárossy schiet op doel. Kośmider verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Camacho Quesada bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
§uper§tars - Beware 2:5

70e minuut.
Mokrzycki speelt de bal door. Sárossy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárossy passt de bal in één keer door. Camacho Quesada is nu in balbezit. Camacho Quesada draait met de bal, schiet en ... Kośmider kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Doeltrap. Ülker komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: §uper§tars 66%, Beware 34%.
§uper§tars - Beware 2:5