Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 01:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Gallardo F.C Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7248
Gallardo F.C SuperNova FC
3A Tactiek WorldHeritage
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 9
54.6 gemiddelde waardering 58.1
goed Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen zeer goed


16e minuut.
Noriega is nu in balbezit. Arnao verovert de bal door een tackle van achteren. Arnao probeert naar een medespeler te passen. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Suchocki kopt de bal weg. Van den Branden rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arnao. Arnao krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Henrique Correa met de inworp. Salcedo geeft een lange en hoge pass. Suchocki is nu in balbezit. Suchocki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - SuperNova FC 1:0

23e minuut.
Sanabria geeft de bal voor. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga speelt de bal door. Misol is nu in balbezit. Misol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gallardo F.C - SuperNova FC 1:1

29e minuut.
Gogoi geeft een lange en hoge pass. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo speelt de bal door. Díaz rent richting de bal. Díaz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Arteaga is nu in balbezit. Arteaga geeft de bal voor. Schitelea heeft problemen om de bal te vangen. Schitelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - SuperNova FC 1:2

37e minuut.
Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga geeft de bal voor. Schitelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Schitelea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - SuperNova FC 1:3

40e minuut.
Zajdel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salković. Zajdel raakt geblesseerd tijdens het duel. Pintea zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zajdel geeft de bal voor. Schitelea krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - SuperNova FC 1:4

42e minuut.
Zdyluś geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arteaga met een snelle inworp. Pintea geeft een hoge lob. Schitelea maakt een snoekduik en kopt de bal. Archbold bokst de bal weg.

45e minuut.
Doeltrap. Davy komt het veld opgelopen. Klemczyk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallardo F.C 48%, SuperNova FC 52%.
Gallardo F.C - SuperNova FC 1:4

51e minuut.
Carthy geeft een lange en hoge pass. Klemczyk kopt de bal weg. Davy rent richting de bal. Davy draait met de bal, schiet en ... Archbold werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - SuperNova FC 1:5

54e minuut.
Arteaga rent richting de bal. Arteaga passt de bal met de wreef. Klemczyk rent richting de bal. Klemczyk haalt uit met een fantastische trap. Archbold probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gallardo F.C - SuperNova FC 1:6

60e minuut.
Henrique Correa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo geeft een lange en hoge pass. Szymkowiak rent richting de bal. Szymkowiak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Galletti komt het veld opgelopen. Cruz komt het veld opgelopen. de la Torre komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Galletti rent richting de bal. Salković verovert de bal door een tackle van achteren. Salković speelt de bal door. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gallardo F.C 46%, SuperNova FC 54%.
Gallardo F.C - SuperNova FC 1:6