Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:28
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Mastellen Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2574
Mastellen HO Veltem
rita11 Tactiek mid
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
37.3 gemiddelde waardering 45.9
solide Schieten solide
redelijk Passen goed
slecht Verdedigen goed


5e minuut.
Devliegher rent richting de bal. Switten onderschept slim de pass. Switten met een sublieme pass. Chadli rent richting de bal. Chadli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Wheelhouse passt de bal met de wreef. Vicari rent richting de bal. Wellens schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vicari moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Vicari kan niet meer verder spelen. Bernet komt het veld opgelopen. Machiels zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arcioni springt en kopt de bal. Ruddere verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Parys neemt de hoekschop. Arcioni bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcioni draait met de bal, schiet en ... Ruddere probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - HO Veltem 1:0

11e minuut.
Coomans bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheelhouse verovert de bal door een tackle van achteren. Buttiens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Buttiens krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Machiels rent richting de bal. Bernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli verovert de bal door een tackle van achteren. Chadli met een sublieme pass. Klungelig pakt Switten de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Inworp. Parys met een snelle inworp. Sapag is nu in balbezit. Arcioni onderschept slim de pass. Arcioni schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Arcioni is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sapag. Arcioni is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bernet zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wheelhouse springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Sapag probeert naar een medespeler te passen. Wellens is nu in balbezit. Wellens geeft de bal voor. Järvelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvelin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Coomans verovert de bal door een tackle van achteren. Coomans speelt de bal door. Arcioni is nu in balbezit. Wheelhouse rent richting de bal. Wheelhouse schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Switten is nu in balbezit. Bernet bereikt de bal nog maar net als eerste. Chadli verovert de bal door een tackle van achteren. Chadli haalt uit met een fantastische trap. Coene probeert de bal aan de voet te houden. Roure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Switten schiet op doel. Coene probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Devliegher kopt de bal weg. Klungelig pakt Wellens de bal. Wellens passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Chadli bereikt de bal nog maar net als eerste. Coene rent richting de bal. Chadli onderschept slim de pass. Chadli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Buttiens kopt de bal weg. Järvelin bereikt de bal nog maar net als eerste. Järvelin passt de bal zonder na te denken. Switten rent richting de bal. Switten draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mastellen - HO Veltem 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastellen 63%, HO Veltem 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mastellen - HO Veltem 1:1

51e minuut.
Järvelin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vanderheyden komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Buttiens met een sublieme pass. Chadli is nu in balbezit. Machiels onderschept slim de pass. Vanderheyden verovert de bal door een tackle van achteren. Vanderheyden schiet op doel. Roure bokst de bal weg.

60e minuut.
Ruddere trapt de bal weg van het doel. Bernet kopt de bal weg. Medetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Medetti geeft de bal voor. Klungelig pakt Sapag de bal. Ruddere probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Coomans onderschept slim de pass. Coomans geeft een lange en hoge pass. Bruckmann kopt de bal weg. Switten is nu in balbezit. Switten schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Switten bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruckmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Bruckmann passt de bal met de wreef. Vanderheyden rent richting de bal. Vanderheyden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Switten heeft problemen om de bal te vangen. Switten haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mastellen - HO Veltem 1:2

74e minuut.
Coomans verovert de bal door een tackle van achteren. Coomans geeft een hoge lob. Vanderheyden rent richting de bal. Vanderheyden draait met de bal, schiet en ... Roure probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Medetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Coomans verovert de bal door een tackle van achteren. Coomans geeft de bal voor. Vanderheyden rent richting de bal. Vanderheyden schiet op doel. Roure probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mastellen 65%, HO Veltem 35%.
Mastellen - HO Veltem 1:2