Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 01:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Vacca Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3806
Vacca FC Cassiopeia
ULTRA DEFENSIVA Tactiek Gamma Cass
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 23
4 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
38.6 gemiddelde waardering 48
adequate Schieten excellent
adequate Passen adequate
adequate Verdedigen average


5e minuut.
Navarrete geeft een lange en hoge pass. Schramm kopt de bal weg. Domber probeert de bal met de borst te controleren. Urrego rent richting de bal. Urrego schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Cifuentes geeft de bal voor. Vuoripuro speelt de bal door. Urrego kopt de bal weg. Bełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancipe geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Barberà trapt de bal weg. Schramm bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancipe begaat een overtreding. Schramm raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

17e minuut.
Navarrete passt de bal zonder na te denken. Urrego rent richting de bal. Domber rent richting de bal. Urrego onderschept slim de pass. Urrego haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Mancipe rent richting de bal. Mancipe geeft de bal voor. Bełkowski kopt de bal weg. Urrego is nu in balbezit. Urrego schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Barberà werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Klungelig pakt Domber de bal.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Bełkowski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montero. Bełkowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mancipe zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Urrego maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Urrego rent richting de bal. Urrego met een sublieme pass. Bełkowski is nu in balbezit. Bełkowski schiet op doel. Barberà maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

33e minuut.
Mancipe rent richting de bal. Schramm tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mancipe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Noriega zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Cifuentes de bal. Urrego is nu in balbezit. Urrego schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Lara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Herreño rent richting de bal. Lara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lara krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Domber probeert de bal met de borst te controleren. Urrego rent richting de bal. Domber begaat een overtreding. Domber krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Mancipe bereikt de bal nog maar net als eerste. Mancipe geeft een lange en hoge pass. Bełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bełkowski draait met de bal, schiet en ... Barberà probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacca - FC Cassiopeia 0:1

42e minuut.
Urrego verovert de bal door een tackle van achteren. Schramm bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego onderschept slim de pass. Bełkowski is nu in balbezit. Bełkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Noriega geeft de bal voor. Voinescu is nu in balbezit. Voinescu geeft de bal voor. Pita is nu in balbezit. Pita haalt uit met een fantastische trap. Vuoripuro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacca 59%, FC Cassiopeia 41%.
Vacca - FC Cassiopeia 0:1

46e minuut.
Villarraga komt het veld opgelopen. Becerra komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Bełkowski rent richting de bal. Bełkowski passt de bal in één keer door. Urrego rent richting de bal. Urrego draait met de bal, schiet en ... Barberà probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vacca - FC Cassiopeia 0:2

56e minuut.
Bełkowski rent richting de bal. Bełkowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Urrego de bal. Urrego haalt uit met een fantastische trap. Barberà probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacca - FC Cassiopeia 0:3

63e minuut.
Noriega rent richting de bal. Noriega geeft de bal voor. Bełkowski is nu in balbezit. Bełkowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Voinescu is nu in balbezit. Voinescu passt de bal met de wreef. Brunmayr speelt de bal door. Urrego is nu in balbezit. Urrego draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Bełkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrego is nu in balbezit. Bełkowski is nu in balbezit. Bełkowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacca - FC Cassiopeia 0:4

87e minuut.
Montero rent richting de bal. Montero passt de bal in één keer door. Urrego is nu in balbezit. Urrego haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vacca - FC Cassiopeia 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vacca 60%, FC Cassiopeia 40%.
Vacca - FC Cassiopeia 0:5