Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cherry Wolf Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3625
Cherry Wolf STAL Opole
2021_shock Tactiek ALL Deff Kontra
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37 gemiddelde waardering 40.3
good Schieten solid
good Passen good
average Verdedigen adequate


3e minuut.
Balcerzak passt de bal in één keer door. Lulek is nu in balbezit. Lulek passt de bal met de wreef. Balcerzak is nu in balbezit. Balcerzak schiet op doel. Król verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Ujazdowski probeert naar een medespeler te passen. Dombai is nu in balbezit. Gałczyński rent richting de bal. Dombai onderschept slim de pass. Dombai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - STAL Opole 0:1

10e minuut.
Barrios kopt de bal weg. Daar is Vasiliu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balcerzak verovert de bal door een tackle van achteren. Balcerzak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cherry Wolf - STAL Opole 1:1

16e minuut.
Bazatin met de inworp. Vasiliu met een sublieme pass. Niejadlik bereikt de bal nog maar net als eerste. Czabaj rent richting de bal. Czabaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Klungelig pakt Lód de bal. Dombai is nu in balbezit. Lód tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lód krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Milanowski geeft een hoge lob. Czabaj kopt de bal weg. Daar is Gałczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dombai rent richting de bal. Dombai draait met de bal, schiet en ... Strzykalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cherry Wolf 40%, STAL Opole 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cherry Wolf - STAL Opole 1:1

46e minuut.
Brzozowski komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Cerliani verovert de bal door een tackle van achteren. Cerliani geeft een hoge lob. Dombai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - STAL Opole 1:2

62e minuut.
Gałczyński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Czabaj de bal. Vasiliu probeert naar een medespeler te passen. Dombai rent richting de bal. Dombai schiet op doel. Brzozowski bokst de bal weg. Dombai bereikt de bal nog maar net als eerste. Dombai haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - STAL Opole 1:3

73e minuut.
Lulek speelt de bal door. Tabaczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabaczyński passt de bal met de wreef. Moeller bereikt de bal nog maar net als eerste. Moeller schiet op doel. Król bokst de bal weg.

79e minuut.
Lesiak speelt de bal door. Cerliani is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kubatek. Kubatek krijgt een gele kaart. Cerliani raakt geblesseerd tijdens het duel. Cerliani zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Dombai is nu in balbezit. Dombai draait met de bal, schiet en ... Brzozowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - STAL Opole 1:4

85e minuut.
Daar is Gałczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dombai rent richting de bal. Daar is Dombai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dombai schiet op doel. Brzozowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cherry Wolf - STAL Opole 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cherry Wolf 47%, STAL Opole 53%.
Cherry Wolf - STAL Opole 1:5