Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Boa Morte FC Taguatinga FC
Vô buta? Tactiek 64 v2
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
73.2 gemiddelde waardering 59.9
incredible Schieten very good
formidable Passen very good
outstanding Verdedigen incredible


2e minuut.
Krychowiak passt de bal zonder na te denken. Juninho met een sublieme pass. Soto is nu in balbezit. Soto geeft de bal voor. Chwadeńczuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Buwalda verovert de bal door een tackle van achteren. Fradin rent richting de bal. Buwalda onderschept slim de pass. Buwalda schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mortoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Juninho tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mortoni is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Preda met een snel genomen vrije trap. Hoddle krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Morte FC - Taguatinga FC 0:1

35e minuut.
Bogdán probeert naar een medespeler te passen. Daar is Soto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soto geeft een lange en hoge pass. Chwadeńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwadeńczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Soto neemt de hoekschop. Chwadeńczuk maakt een snoekduik en kopt de bal. Pindt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Šebalj geeft een hoge lob. Soto rent richting de bal. Soto geeft de bal voor. Buwalda springt en kopt de bal. Pindt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Boa Morte FC - Taguatinga FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boa Morte FC 41%, Taguatinga FC 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Boa Morte FC - Taguatinga FC 1:1

58e minuut.
Šebalj speelt de bal door. Krychowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krychowiak passt de bal met de wreef. Ziarkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ziarkowski geeft de bal voor. Pindt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Buwalda is nu in balbezit. Buwalda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Morte FC - Taguatinga FC 2:1

60e minuut.
Preda passt de bal met de wreef. Claros bereikt de bal nog maar net als eerste. Boterberg rent richting de bal. Boterberg schiet op doel. Landshammer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Calami passt de bal met de wreef. Ziarkowski is nu in balbezit. Ziarkowski passt de bal in één keer door. Chwadeńczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwadeńczuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Calami passt de bal in één keer door. Ziarkowski is nu in balbezit. Ziarkowski geeft een hoge lob. Chwadeńczuk maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Boa Morte FC - Taguatinga FC 3:1

71e minuut.
Preda passt de bal met de wreef. Claros heeft problemen om de bal te vangen. Claros passt de bal zonder na te denken. Boterberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Boterberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bogdán passt de bal in één keer door. Ziarkowski rent richting de bal. Ziarkowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chwadeńczuk de bal. Chwadeńczuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Inworp. Ziarkowski met een snelle inworp. Claros is nu in balbezit. Chwadeńczuk verovert de bal door een tackle van achteren. Chwadeńczuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Klungelig pakt Fradin de bal. Fradin passt de bal zonder na te denken. Karpiniak rent richting de bal. Chwadeńczuk onderschept slim de pass. Chwadeńczuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ziarkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calami is nu in balbezit. Calami geeft een lange en hoge pass. Buwalda maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Calami met een sublieme pass. Soto rent richting de bal. Soto probeert naar een medespeler te passen. Buwalda heeft problemen om de bal te vangen. Buwalda schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Boa Morte FC 43%, Taguatinga FC 57%.
Boa Morte FC - Taguatinga FC 3:1