Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 22:00
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Inter Rondônia Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3500
Inter Rondônia Acacías F.C
2021 532 BIL Tactiek 541
54% Balbezit 46%
26% Spel op eigen helft 74%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 25.9
formidabel Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
solide Verdedigen matig


3e minuut.
Souza is nu in balbezit. Souza passt de bal met de wreef. Gerszberg is nu in balbezit. Gerszberg geeft een lange en hoge pass. de Oliveira maakt een snoekduik en kopt de bal. Bernal bokst de bal weg. Kuśnierewicz rent richting de bal. Kuśnierewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Páez de bal. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira draait met de bal, schiet en ... Bernal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Acacías F.C 1:0

7e minuut.
Souza bereikt de bal nog maar net als eerste. Souza passt de bal in één keer door. Kuśnierewicz is nu in balbezit. Kuśnierewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Acacías F.C 2:0

9e minuut.
Gerszberg geeft de bal voor. Klungelig pakt Triviño de bal. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. Bernal maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Santofimio onderschept slim de pass. Gerszberg onderschept slim de pass. Gerszberg geeft een hoge lob. de Oliveira maakt een snoekduik en kopt de bal. Bernal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Riveros legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kuśnierewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Oliveira zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quércia is nu in balbezit. Kuśnierewicz is nu in balbezit. Kuśnierewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Acacías F.C 3:0

20e minuut.
de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira probeert naar een medespeler te passen. Quércia is nu in balbezit. Quércia schiet op doel. Bernal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Acacías F.C 4:0

22e minuut.
Quércia geeft de bal voor. Burke kopt de bal weg. Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśnierewicz schiet op doel. Triviño onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Quércia rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Gerszberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerszberg met een sublieme pass. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira schiet op doel. Bernal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Acacías F.C 5:0

26e minuut.
Triviño met een sublieme pass. Burke is nu in balbezit. Burke geeft een lange en hoge pass. de Oliveira krijgt zijn hoofd ertegen. Bernal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Acacías F.C 6:0

28e minuut.
Santofimio is nu in balbezit. Santofimio geeft een lange en hoge pass. Zagalo geeft de bal voor. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kuśnierewicz de bal. Rendón probeert naar een medespeler te passen. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Acacías F.C 7:0

34e minuut.
Riveros heeft problemen om de bal te vangen. Burke verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśnierewicz is nu in balbezit. Kuśnierewicz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Acacías F.C 8:0

36e minuut.
Santofimio bereikt de bal nog maar net als eerste. Santofimio speelt de bal door. Triviño probeert naar een medespeler te passen. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira draait met de bal, schiet en ... Bernal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Quércia rent richting de bal. Quércia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Acacías F.C 9:0

42e minuut.
Jara is nu in balbezit. Jara passt de bal zonder na te denken. de Oliveira rent richting de bal. de Oliveira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Acacías F.C 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Rondônia 28%, Acacías F.C 72%.
Inter Rondônia - Acacías F.C 10:0

47e minuut.
Burke kopt de bal weg. Kuśnierewicz is nu in balbezit. Met opzet legt Riveros zijn tegenspeler op de grond. Riveros krijgt een gele kaart. Kuśnierewicz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kuśnierewicz kan niet meer verder spelen. Pangaré komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Salles geeft een lange en hoge pass. de Oliveira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Triviño bereikt de bal nog maar net als eerste. Quércia onderschept slim de pass. Quércia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Acacías F.C 11:0

51e minuut.
de Oliveira probeert de bal met de borst te controleren. Quércia rent richting de bal. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. Quércia rent richting de bal. Quércia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Acacías F.C 12:0

52e minuut.
Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré passt de bal zonder na te denken. Burke speelt de bal door. Gerszberg rent richting de bal. Gerszberg geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Burke onderschept slim de pass. Burke speelt de bal door. Pangaré heeft problemen om de bal te vangen. Pangaré geeft de bal voor. de Oliveira maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Acacías F.C 13:0

59e minuut.
Gerszberg rent richting de bal. Gerszberg geeft een lange en hoge pass. de Oliveira bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira draait met de bal, schiet en ... Bernal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Acacías F.C 14:0

66e minuut.
Gerszberg passt de bal zonder na te denken. de Oliveira is nu in balbezit. Pangaré is nu in balbezit. Pangaré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Acacías F.C 15:0

67e minuut.
Bravo met een sublieme pass. Klungelig pakt Soto de bal. de Oliveira onderschept slim de pass. de Oliveira draait met de bal, schiet en ... Bernal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Acacías F.C 16:0

68e minuut.
Triviño geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gerszberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Souza rent richting de bal. Souza geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Gerszberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pangaré is nu in balbezit. de Oliveira is nu in balbezit. de Oliveira draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Acacías F.C 17:0

77e minuut.
Pangaré is nu in balbezit. Pangaré geeft de bal voor. Daar is Quércia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quércia draait met de bal, schiet en ... Bernal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Acacías F.C 18:0

78e minuut.
Soto passt de bal zonder na te denken. Rendón speelt de bal door. Páez is nu in balbezit. de Oliveira onderschept slim de pass. de Oliveira haalt uit met een fantastische trap. Bernal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter Rondônia - Acacías F.C 19:0

80e minuut.
Doeltrap. Bernal met een harde bal richting middenveld. Burke speelt de bal door. Pangaré bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangaré draait met de bal, schiet en ... Bernal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Salles passt de bal met de wreef. Burke speelt de bal door. Pangaré rent richting de bal. Pangaré geeft een lange en hoge pass. Rendón heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Burke geeft de bal voor. Quércia is nu in balbezit. Triviño begaat een overtreding. Triviño krijgt een gele kaart. Quércia is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. de Oliveira met een snel genomen vrije trap. Quércia is nu in balbezit. Quércia schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter Rondônia 24%, Acacías F.C 76%.
Inter Rondônia - Acacías F.C 19:0