Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 01:29
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Fazerg Sports Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 5608
Fazerg Sports RMSUAR
Fdo 4-3-3 Def Tactiek New Formation
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
23 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.9 gemiddelde waardering 40.7
outstanding Schieten good
good Passen adequate
average Verdedigen average


7e minuut.
Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki passt de bal in één keer door. Iriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten verovert de bal door een tackle van achteren. Erten schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mukolski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten haalt uit met een fantastische trap. Cadavid werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - RMSUAR 1:0

13e minuut.
Sandecki rent richting de bal. Sandecki passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rymaszewski de bal. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Mukolski is nu in balbezit. Tibasosa rent richting de bal. Mukolski verovert de bal door een tackle van achteren. Mukolski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Verdugo de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat. Cadavid met een sublieme pass. Peña kopt de bal weg. Cadena probeert naar een medespeler te passen. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada draait met de bal, schiet en ... Shin-Wa bokst de bal weg.

20e minuut.
Śmieszek heeft problemen om de bal te vangen. Śmieszek geeft de bal voor. Tibasosa kopt de bal weg. Ahumada is nu in balbezit. Ahumada haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Rymaszewski passt de bal zonder na te denken. Sandecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandecki passt de bal zonder na te denken. Erten is nu in balbezit. Erten schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Erten rent richting de bal. Erten draait met de bal, schiet en ... Cadavid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sandecki neemt de hoekschop. Daar is Erten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Erten schiet op doel. Cadavid verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Verdugo controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - RMSUAR 2:0

29e minuut.
Rymaszewski passt de bal in één keer door. Briceño probeert naar een medespeler te passen. Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña haalt uit met een fantastische trap. Shin-Wa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - RMSUAR 2:1

34e minuut.
Erten passt de bal met de wreef. Mukolski is nu in balbezit. Tibasosa verovert de bal door een tackle van achteren. Erten is nu in balbezit. Erten draait met de bal, schiet en ... Cadavid bokst de bal weg. Asprilla speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - RMSUAR 3:1

42e minuut.
Erten passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Rymaszewski de bal. Rymaszewski passt de bal met de wreef. Erten rent richting de bal. Erten haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El Rasheedy komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 55%, RMSUAR 45%.
Fazerg Sports - RMSUAR 3:1

46e minuut.
Ćuk komt het veld opgelopen. Huertas komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Verdugo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mukolski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erten rent richting de bal. Erten schiet op doel. Cadavid bokst de bal weg.

55e minuut.
Mukolski geeft de bal voor. Ćuk is nu in balbezit. Ćuk passt de bal in één keer door. Erten rent richting de bal. Erten haalt uit met een fantastische trap. Cadavid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Peña raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urbina komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Śmieszek kopt de bal weg. Ćuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćuk geeft een hoge lob. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - RMSUAR 4:1

67e minuut.
Śmieszek geeft een lange en hoge pass. Mukolski kopt de bal weg. Klungelig pakt Erten de bal. Ćuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćuk schiet op doel. Cadavid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Verdugo de bal. Verdugo geeft een hoge lob. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mukolski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ćuk maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ivashenka komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Ćuk rent richting de bal. Ćuk geeft een lange en hoge pass. Dedé geeft een lange en hoge pass. El Rasheedy is nu in balbezit. El Rasheedy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sagae komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Ivashenka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Erten bereikt de bal nog maar net als eerste. Erten haalt uit met een fantastische trap. Verdugo probeert de bal aan de voet te houden. Cadavid maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - RMSUAR 5:1

80e minuut.
Huertas probeert naar een medespeler te passen. Ivashenka kopt de bal weg. Ćuk is nu in balbezit. Erten rent richting de bal. Erten schiet op doel. Cadavid bokst de bal weg.

82e minuut.
Śmieszek speelt de bal door. Gamarra bereikt de bal nog maar net als eerste. Urbina verovert de bal door een tackle van achteren. Urbina schiet op doel. Huertas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fazerg Sports - RMSUAR 5:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fazerg Sports 42%, RMSUAR 58%.
Fazerg Sports - RMSUAR 5:2