Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-13 01:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Chak-litos TM Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 1988
Chak-litos TM Dynawet FC
Saddam Hussein Tactiek BCA*
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
31 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
51 gemiddelde waardering 37.8
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen goed
goed Verdedigen solide


3e minuut.
Urieta geeft een hoge lob. Bunghez kopt de bal weg. Plúa bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur onderschept slim de pass. Macmur schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Bunghez speelt de bal door. Boriban bereikt de bal nog maar net als eerste. Boriban met een sublieme pass. Macmur rent richting de bal. Macmur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Ureña geeft de bal voor. Simmons rent richting de bal. Pascal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pascal krijgt een gele kaart. Simmons raakt geblesseerd tijdens het duel. Villarreal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Villarreal speelt de bal door. Boriban rent richting de bal. Boriban passt de bal zonder na te denken. Austin rent richting de bal. Austin haalt uit met een fantastische trap. Arosemena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Abad bereikt de bal nog maar net als eerste. Abad haalt uit met een fantastische trap. Arosemena werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

10e minuut.
Bunghez met een snelle inworp. Abad rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Manuel ... Strafschop! Manuel krijgt een gele kaart. Abad roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Abad kan niet meer verder spelen. Montealegre komt het veld opgelopen. Austin neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Arosemena bokst de bal weg.

14e minuut.
Simmons geeft een lange en hoge pass. Austin kopt de bal weg. Montealegre rent richting de bal. Manuel bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Cortez rent richting de bal. Bunghez verovert de bal door een tackle van achteren. Bunghez probeert naar een medespeler te passen. Austin rent richting de bal. Austin haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Urieta passt de bal in één keer door. Cañate is nu in balbezit. Cañate passt de bal zonder na te denken. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Dynawet FC 0:1

28e minuut.
Montealegre is nu in balbezit. Bunghez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Boriban passt de bal zonder na te denken. Bunghez is nu in balbezit. Bunghez passt de bal zonder na te denken. Montealegre is nu in balbezit. Montealegre haalt uit met een fantastische trap. Arosemena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Montealegre is nu in balbezit. Montealegre haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ureña met een sublieme pass. Bunghez is nu in balbezit. Bunghez geeft een lange en hoge pass. Arosemena verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Urieta met een sublieme pass. Ureña probeert de bal aan de voet te houden. Bunghez bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre is nu in balbezit. Montealegre haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Cabrera is nu in balbezit. Cabrera geeft een hoge lob. Boriban heeft problemen om de bal te vangen. Austin is nu in balbezit. Austin haalt uit met een fantastische trap. Arosemena kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Montealegre heeft problemen om de bal te vangen. Montealegre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chak-litos TM - Dynawet FC 1:1

39e minuut.
Cañate is nu in balbezit. Raczkowski onderschept slim de pass. Raczkowski geeft een lange en hoge pass. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ureña is nu in balbezit. Boriban verovert de bal door een tackle van achteren. Boriban geeft de bal voor. Montealegre probeert de bal met de borst te controleren. Montealegre haalt uit met een fantastische trap. Arosemena bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Dynawet FC 2:1

41e minuut.
Raczkowski passt de bal zonder na te denken. Macmur rent richting de bal. Boriban is nu in balbezit. Boriban geeft de bal voor. Austin springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Montealegre geeft een hoge lob. Austin rent richting de bal. Austin geeft een hoge lob. Macmur bereikt de bal nog maar net als eerste. Macmur haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Doeltrap. Hana Gobash komt het veld opgelopen. Körşahin komt het veld opgelopen. Wei komt het veld opgelopen. Dykman komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chak-litos TM 38%, Dynawet FC 62%.
Chak-litos TM - Dynawet FC 2:1

49e minuut.
Justavino is nu in balbezit. Körşahin verovert de bal door een tackle van achteren. Körşahin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Montealegre de bal. Körşahin speelt de bal door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Dynawet FC 3:1

54e minuut.
Cabrera onderschept slim de pass. Cabrera geeft een lange en hoge pass. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Foster komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Urieta verovert de bal door een tackle van achteren. Wei is nu in balbezit. Wei geeft een hoge lob. Macmur is nu in balbezit. Macmur haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beitía komt het veld opgelopen. Espitia Navarro met een snelle inworp. Cañate bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate geeft een hoge lob. Raczkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Leguizamo rent richting de bal. Macmur verovert de bal door een tackle van achteren. Macmur speelt de bal door. Austin is nu in balbezit. Austin schiet op doel. Arosemena probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Körşahin rent richting de bal. Körşahin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Dynawet FC 4:1

71e minuut.
Austin controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Buitrago komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Leguizamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Leguizamo geeft een lange en hoge pass. Simmons probeert de bal aan de voet te houden. Beitía rent richting de bal. Daley is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Dynawet FC 4:2

75e minuut.
Buitenspel voor Austin. Goede buitenspelval van de verdediging. Leguizamo neemt vlug de vrije trap. Daley rent richting de bal. Buitrago rent richting de bal. Buitrago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Körşahin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macmur geeft een lange en hoge pass. Montealegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre schiet op doel. Austin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chak-litos TM - Dynawet FC 5:2

79e minuut.
Hana Gobash bereikt de bal nog maar net als eerste. Hana Gobash passt de bal met de wreef. Austin bereikt de bal nog maar net als eerste. Austin draait met de bal, schiet en ... Arosemena werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Daley onderschept slim de pass. Daley passt de bal in één keer door. Buitrago bereikt de bal nog maar net als eerste. Buitrago schiet op doel. Dykman maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chak-litos TM 40%, Dynawet FC 60%.
Chak-litos TM - Dynawet FC 5:2