Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* UNAC F.C.
Jack Sparrow Tactiek ACERO
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
47.2 gemiddelde waardering 44.5
solide Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
goed Verdedigen goed


10e minuut.
Van Praet bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Praet met een sublieme pass. Cordone rent richting de bal. Cordone haalt uit met een fantastische trap. Barbadillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Chenggui kopt de bal weg. Malczyk rent richting de bal. Malczyk speelt de bal door. Cadena bereikt de bal nog maar net als eerste. Cadena schiet op doel. De bal raakt de paal. Cadena rent richting de bal. Cadena schiet op doel. Barrantes bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Van Praet neemt de hoekschop. Cadena springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - UNAC F.C. 1:0

23e minuut.
Podhrázský rent richting de bal. Podhrázský geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Masudov met een snelle inworp. Valdez geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Van Praet onderschept slim de pass. Van Praet geeft een hoge lob. Daar is Villarán, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cadena rent richting de bal. Cadena draait met de bal, schiet en ... Barrantes bokst de bal weg.

33e minuut.
Uribe passt de bal zonder na te denken. Daar is Van Praet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malczyk probeert naar een medespeler te passen. Cadena is nu in balbezit. Cadena haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 44%, UNAC F.C. 56%.
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - UNAC F.C. 1:0

48e minuut.
Ferrari is nu in balbezit. Van Praet onderschept slim de pass. Van Praet geeft een hoge lob. Cadena rent richting de bal. Cadena haalt uit met een fantastische trap. Barrantes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Barbadillo met een sublieme pass. Pern bereikt de bal nog maar net als eerste. Pern geeft de bal voor. Sangronis is nu in balbezit. Sangronis haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Valdez kopt de bal weg. Juskowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Juskowiak passt de bal met de wreef. Calmet rent richting de bal. Calmet geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Barrantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Calmet onderschept slim de pass. Calmet speelt de bal door. Barbadillo rent richting de bal. Cadena verovert de bal door een tackle van achteren. Cadena haalt uit met een fantastische trap. Barrantes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Masudov speelt de bal door. Sangronis is nu in balbezit. Croitoru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Croitoru krijgt een gele kaart. Sangronis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sangronis kan niet meer verder spelen. Palma komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* 43%, UNAC F.C. 57%.
PIRATAS DEL AMAZONAS *PERÚ* - UNAC F.C. 1:0