Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:38
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: WKS Wałycz Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3467
WKS Wałycz MCK Lubin
falek Tactiek apc1
49% Balbezit 51%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 48.5
goed Schieten zeer goed
goed Passen solide
solide Verdedigen matig


4e minuut.
Stoch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ogbuke is nu in balbezit. Ogbuke passt de bal met de wreef. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu passt de bal met de wreef. Angel rent richting de bal. Angel geeft een lange en hoge pass. Antas maakt een snoekduik en kopt de bal. Bożyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Stoch met de inworp. Ogbuke is nu in balbezit. Ogbuke passt de bal in één keer door. Antas bereikt de bal nog maar net als eerste. Antas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Angel passt de bal zonder na te denken. Ogbuke rent richting de bal. Ogbuke geeft de bal voor. Stoenescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stoenescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wałycz - MCK Lubin 0:1

22e minuut.
Stoenescu is nu in balbezit. Buchalik verovert de bal door een tackle van achteren. Ogbuke verovert de bal door een tackle van achteren. Ogbuke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wałycz - MCK Lubin 0:2

25e minuut.
Alpuy passt de bal in één keer door. Ogbuke bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogbuke passt de bal in één keer door. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Depcik geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stoch met een snelle inworp. Ogbuke rent richting de bal. Ogbuke schiet op doel. De bal raakt de paal. Bożyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Angel passt de bal zonder na te denken. Antas is nu in balbezit. Gailiūšis onderschept slim de pass. Ogbuke is nu in balbezit. Ogbuke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ogbuke verovert de bal door een tackle van achteren. Ogbuke passt de bal in één keer door. Gailiūšis is nu in balbezit. Antas verovert de bal door een tackle van achteren. Antas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wałycz 72%, MCK Lubin 28%.
WKS Wałycz - MCK Lubin 0:2

68e minuut.
Wojdat rent richting de bal. Alpuy verovert de bal door een tackle van achteren. Alpuy geeft een hoge lob. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mrzygłód passt de bal met de wreef. Midzior rent richting de bal. Stoch tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stoch krijgt een gele kaart. Midzior wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

84e minuut.
Angel geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Dośpiał de bal onder controle te krijgen. Stoenescu rent richting de bal. Stoenescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wałycz - MCK Lubin 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wałycz 70%, MCK Lubin 30%.
WKS Wałycz - MCK Lubin 0:3