Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Man United F.C Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4965
Man United F.C Grande Sampdoria
451 Tactiek Dragon
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
3 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.8 gemiddelde waardering 66.5
weak Schieten outstanding
good Passen excellent
poor Verdedigen formidable


3e minuut.
Blešić geeft een hoge lob. Rozo is nu in balbezit. Rozo speelt de bal door. Messias rent richting de bal. Messias draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Crivac bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev onderschept slim de pass. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Grande Sampdoria 0:1

5e minuut.
Norte is nu in balbezit. Norte passt de bal in één keer door. Messias is nu in balbezit. Milev rent richting de bal. Milev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ośródka met een sublieme pass. Dodrescu heeft problemen om de bal te vangen. Rozo rent richting de bal. Rozo schiet op doel. Zsíros bokst de bal weg.

6e minuut.
Soltanov kopt de bal weg. Daar is Belfour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. G. Neville speelt de bal door. Messias bereikt de bal nog maar net als eerste. Messias draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Milev is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ośródka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ośródka geeft de bal voor. Daar is Rakočević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Korbiel is nu in balbezit. Korbiel schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Blešić is nu in balbezit. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić is nu in balbezit. Milev is nu in balbezit. Milev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Grande Sampdoria 0:2

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rozo met de inworp. Rakočević rent richting de bal. Rakočević geeft de bal voor. Milev springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
G. Neville bereikt de bal nog maar net als eerste. Valenkov verovert de bal door een tackle van achteren. Valenkov passt de bal in één keer door. Rey rent richting de bal. Rey draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Grande Sampdoria 1:2

21e minuut.
Norte rent richting de bal. Norte passt de bal in één keer door. G. Neville met een sublieme pass. Milev rent richting de bal. Milev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

25e minuut.
Crivac speelt de bal door. Rozo heeft problemen om de bal te vangen. Rozo speelt de bal door. Milev rent richting de bal. Milev draait met de bal, schiet en ... Zsíros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Grande Sampdoria 1:3

27e minuut.
G. Neville zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Soltanov is nu in balbezit. Soltanov probeert naar een medespeler te passen. Messias rent richting de bal. Messias draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Špoljarić bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte onderschept slim de pass. Norte probeert naar een medespeler te passen. Messias bereikt de bal nog maar net als eerste. Messias schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Messias bereikt de bal nog maar net als eerste. Messias passt de bal met de wreef. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev draait met de bal, schiet en ... Zsíros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Grande Sampdoria 1:4

32e minuut.
Messias geeft de bal voor. Crivac heeft problemen om de bal te vangen. Milev is nu in balbezit. Milev schiet op doel. Zsíros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Grande Sampdoria 1:5

34e minuut.
Blešić rent richting de bal. Blešić passt de bal in één keer door. Milev is nu in balbezit. Milev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Grande Sampdoria 1:6

34e minuut.
Belfour is nu in balbezit. Blešić onderschept slim de pass. Blešić probeert naar een medespeler te passen. Messias is nu in balbezit. Messias draait met de bal, schiet en ... Zsíros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Crivac rent richting de bal. Crivac geeft de bal voor. Paal!

36e minuut.
Klungelig pakt Špoljarić de bal. Norte rent richting de bal. Norte passt de bal zonder na te denken. Messias bereikt de bal nog maar net als eerste. Messias haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Ukleja kan de bal niet met de borst controleren. Norte met een sublieme pass. G. Neville met een sublieme pass. Blešić rent richting de bal. Blešić haalt uit met een fantastische trap. Zsíros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Milev schiet op doel. Zsíros maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Messias rent richting de bal. Milev bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić rent richting de bal. Blešić schiet op doel. De bal raakt de paal. Zsíros werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Messias rent richting de bal. Messias haalt uit met een fantastische trap. Zsíros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Grande Sampdoria 1:7

44e minuut.
Rakočević onderschept slim de pass. Norte rent richting de bal. Norte geeft een lange en hoge pass. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić draait met de bal, schiet en ... Zsíros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man United F.C 74%, Grande Sampdoria 26%.
Man United F.C - Grande Sampdoria 1:7

50e minuut.
Milev rent richting de bal. Milev probeert naar een medespeler te passen. Blešić rent richting de bal. Blešić draait met de bal, schiet en ... Zsíros werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Grande Sampdoria 1:8

53e minuut.
Rakočević verovert de bal door een tackle van achteren. Rakočević geeft de bal voor. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. G. Neville heeft problemen om de bal te vangen. G. Neville draait met de bal, schiet en ... Zsíros verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Ukleja probeert naar een medespeler te passen. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić passt de bal in één keer door. Daar is Milev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Grande Sampdoria 1:9

57e minuut.
Messias passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Milev de bal. Milev passt de bal in één keer door. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Grande Sampdoria 1:10

58e minuut.
Ukleja probeert naar een medespeler te passen. Špoljarić met een sublieme pass. G. Neville geeft een lange en hoge pass. Messias maakt een snoekduik en kopt de bal. Crivac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zsíros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Rozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozo geeft een hoge lob. Crivac heeft problemen om de bal te vangen. Milev is nu in balbezit. Milev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Grande Sampdoria 1:11

60e minuut.
Rozo met een snelle inworp. Rakočević is nu in balbezit. Rakočević geeft een lange en hoge pass. Messias is nu in balbezit. Messias draait met de bal, schiet en ... Zsíros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Blešić is nu in balbezit. Blešić passt de bal met de wreef. Messias rent richting de bal. Messias haalt uit met een fantastische trap. Zsíros probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Rey probeert naar een medespeler te passen. Korbiel is nu in balbezit. Korbiel passt de bal in één keer door. Pineda rent richting de bal. Pineda draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
G. Neville probeert naar een medespeler te passen. Norte bereikt de bal nog maar net als eerste. Norte geeft een lange en hoge pass. Blešić rent richting de bal. Blešić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ukleja kopt de bal weg. Milev heeft problemen om de bal te vangen. Milev speelt de bal door. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Ukleja passt de bal zonder na te denken. G. Neville rent richting de bal. G. Neville met een sublieme pass. Blešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Blešić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Rozo met een sublieme pass. Messias is nu in balbezit. Crivac legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Messias moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Messias kan niet meer verder spelen. Tonoli komt het veld opgelopen. Blešić neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zsíros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Grande Sampdoria 1:12

80e minuut.
Daar is Rey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ukleja geeft een lange en hoge pass. Milev rent richting de bal. Milev haalt uit met een fantastische trap. Zsíros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Grande Sampdoria 1:13

84e minuut.
Rozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozo geeft een lange en hoge pass. Milev is nu in balbezit. Blešić rent richting de bal. Blešić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Milev rent richting de bal. Špoljarić is nu in balbezit. Milev verovert de bal door een tackle van achteren. Milev schiet op doel. Zsíros maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Grande Sampdoria 1:14

86e minuut.
G. Neville geeft de bal voor. Milev kopt de bal weg. Tonoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Tonoli haalt uit met een fantastische trap. Zsíros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Grande Sampdoria 1:15

90e minuut.
Rozo met een snelle inworp. Rakočević geeft de bal voor. G. Neville is nu in balbezit. G. Neville passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Man United F.C - Grande Sampdoria 1:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man United F.C 75%, Grande Sampdoria 25%.
Man United F.C - Grande Sampdoria 1:16