Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: SkiLLer Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5342
SkiLLer Team BAIETII VESELI
SkiLL2 Tactiek simplu
53% Balbezit 47%
34% Spel op eigen helft 66%
35 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
64.5 gemiddelde waardering 43.7
incredible Schieten good
very good Passen average
excellent Verdedigen adequate


2e minuut.
Melinao rent richting de bal. Bowsza bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinao rent richting de bal. Bowsza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza draait met de bal, schiet en ... Lizarazu bokst de bal weg.

9e minuut.
Melinao geeft een hoge lob. Stankiewicz kopt de bal weg. Bowsza is nu in balbezit. Bowsza schiet op doel. Lizarazu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkiLLer Team - BAIETII VESELI 1:0

11e minuut.
Melinao bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinao geeft een hoge lob. Mare onderschept slim de pass. Stankiewicz rent richting de bal. Stankiewicz draait met de bal, schiet en ... Lizarazu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Şanlısoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şanlısoy passt de bal met de wreef. Gherghel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza verovert de bal door een tackle van achteren. Bowsza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Mare de bal. Stankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SkiLLer Team - BAIETII VESELI 2:0

21e minuut.
Venetsanos geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stankiewicz de bal. Mare bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Stankiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bielas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bielas geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gherghel de bal. Bowsza rent richting de bal. Bowsza schiet op doel. Lizarazu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bielas zal de hoekschop nemen. Stankiewicz springt en kopt de bal. Lizarazu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkiLLer Team - BAIETII VESELI 3:0

26e minuut.
Covrig passt de bal met de wreef. Filipenko geeft een lange en hoge pass. Bowsza kopt de bal weg. Stankiewicz rent richting de bal. Stankiewicz haalt uit met een fantastische trap. Lizarazu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Bowsza is nu in balbezit. Bowsza draait met de bal, schiet en ... Lizarazu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkiLLer Team - BAIETII VESELI 4:0

29e minuut.
Crisan rent richting de bal. Melinao onderschept slim de pass. Melinao passt de bal zonder na te denken. Bowsza is nu in balbezit. Bowsza haalt uit met een fantastische trap. Lizarazu bokst de bal weg.

31e minuut.
Bielas met een snelle inworp. Şanlısoy rent richting de bal. Şanlısoy geeft een lange en hoge pass. Bowsza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Voştinar rent richting de bal. Melinao verovert de bal door een tackle van achteren. Melinao speelt de bal door. Bowsza heeft problemen om de bal te vangen. Bowsza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Gherghel probeert de bal aan de voet te houden. Stankiewicz rent richting de bal. Stankiewicz passt de bal zonder na te denken. Daar is Bowsza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bowsza schiet op doel. Lizarazu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Hotoleanu met een snelle inworp. Şanlısoy is nu in balbezit. Şanlısoy passt de bal in één keer door. Hotoleanu heeft problemen om de bal te vangen. Hotoleanu geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Melinao geeft een hoge lob. Stankiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Stankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SkiLLer Team - BAIETII VESELI 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkiLLer Team 33%, BAIETII VESELI 67%.
SkiLLer Team - BAIETII VESELI 5:0

52e minuut.
Lizarazu met een sublieme pass. Hotoleanu kopt de bal weg. Melinao rent richting de bal. Melinao geeft een lange en hoge pass. Stankiewicz springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Lizarazu probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Bowsza de bal. Bowsza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SkiLLer Team - BAIETII VESELI 6:0

54e minuut.
Melinao bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinao geeft een lange en hoge pass. Lizarazu probeert wanhopig de bal te grijpen. Stankiewicz rent richting de bal. Stankiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SkiLLer Team - BAIETII VESELI 7:0

58e minuut.
Crisan heeft problemen om de bal te vangen. Bowsza bereikt de bal nog maar net als eerste. Melinao bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Voştinar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hotoleanu neemt de hoekschop. Melinao springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkiLLer Team - BAIETII VESELI 8:0

60e minuut.
Bielas is nu in balbezit. Bielas geeft een lange en hoge pass. Bowsza heeft problemen om de bal te vangen. Bowsza haalt uit met een fantastische trap. Lizarazu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Dovera passt de bal in één keer door. Daar is Melinao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melinao passt de bal zonder na te denken. Bowsza rent richting de bal. Bowsza draait met de bal, schiet en ... Lizarazu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Venetsanos kopt de bal weg. Bielas heeft problemen om de bal te vangen. Bielas geeft de bal voor. Bowsza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Şanlısoy speelt de bal door. Stankiewicz rent richting de bal. Stankiewicz passt de bal met de wreef. Melinao rent richting de bal. Melinao schiet op doel. Lizarazu bokst de bal weg. Bowsza bereikt de bal nog maar net als eerste. Bowsza draait met de bal, schiet en ... Lizarazu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Voştinar onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hotoleanu zal de hoekschop nemen. Stankiewicz is nu in balbezit. Stankiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Filipenko rent richting de bal. Hotoleanu is nu in balbezit. Hotoleanu speelt de bal door. Bowsza rent richting de bal. Bowsza draait met de bal, schiet en ... Lizarazu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bowsza rent richting de bal. Bowsza haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SkiLLer Team - BAIETII VESELI 9:0

83e minuut.
Bowsza kopt de bal weg. Daar is Crisan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melinao is nu in balbezit. Melinao haalt uit met een fantastische trap. Lizarazu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SkiLLer Team - BAIETII VESELI 10:0

87e minuut.
Bielas geeft de bal voor. Voştinar heeft problemen om de bal te vangen. Bowsza is nu in balbezit. Bowsza schiet op doel. Lizarazu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SkiLLer Team - BAIETII VESELI 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkiLLer Team 35%, BAIETII VESELI 65%.
SkiLLer Team - BAIETII VESELI 11:0