Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: cosminel cisnadie Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3215
FC TEXTILA CISNADIE Man United F.C
num2 Tactiek 451
51% Balbezit 49%
34% Spel op eigen helft 66%
35 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
58 gemiddelde waardering 40.9
outstanding Schieten average
excellent Passen good
solid Verdedigen poor


2e minuut.
Socea geeft een hoge lob. Crivac rent richting de bal. Ricketts verovert de bal door een tackle van achteren. Viinikkala is nu in balbezit. Viinikkala schiet op doel. Zsíros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Špoljarić geeft een lange en hoge pass. Inworp. Uğurluel met de inworp. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Simoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts onderschept slim de pass. Ricketts probeert naar een medespeler te passen. Viinikkala rent richting de bal. Viinikkala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sopko geeft de bal voor. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts passt de bal in één keer door. Szmatuła rent richting de bal. Szmatuła schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TEXTILA CISNADIE - Man United F.C 1:0

16e minuut.
Crivac rent richting de bal. Ricketts verovert de bal door een tackle van achteren. Ricketts passt de bal in één keer door. Viinikkala rent richting de bal. Viinikkala schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Crnojević met een snelle inworp. Szmatuła rent richting de bal. Pineda legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pineda krijgt een gele kaart. Szmatuła is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Viinikkala kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TEXTILA CISNADIE - Man United F.C 2:0

22e minuut.
Belev kopt de bal weg. Viinikkala rent richting de bal. Viinikkala passt de bal zonder na te denken. Szmatuła heeft problemen om de bal te vangen. Szmatuła haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Viinikkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinikkala passt de bal in één keer door. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts haalt uit met een fantastische trap. Crivac probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Uğurluel zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Ricketts de bal. Ricketts draait met de bal, schiet en ... Crivac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Klungelig pakt Viinikkala de bal. Špoljarić is nu in balbezit. Viinikkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts bereikt de bal nog maar net als eerste. Ricketts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zsíros trapt de bal weg van het doel. Belev kopt de bal weg. Viinikkala heeft problemen om de bal te vangen. Viinikkala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Crivac kopt de bal weg. Klungelig pakt Uğurluel de bal. Uğurluel met een sublieme pass. Ricketts rent richting de bal. Ricketts haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ricketts speelt de bal door. Ośródka speelt de bal door. Crivac speelt de bal door. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts haalt uit met een fantastische trap. Zsíros kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Belfour rent richting de bal. Ricketts verovert de bal door een tackle van achteren. Ricketts passt de bal in één keer door. Viinikkala rent richting de bal. Viinikkala haalt uit met een fantastische trap. Zsíros probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Szmatuła neemt de hoekschop. Crivac kopt de bal weg. Viinikkala rent richting de bal. Viinikkala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TEXTILA CISNADIE - Man United F.C 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TEXTILA CISNADIE 29%, Man United F.C 71%.
FC TEXTILA CISNADIE - Man United F.C 3:0

46e minuut.
Uğurluel met een snelle inworp. Belev is nu in balbezit. Belev geeft een hoge lob. Viinikkala rent richting de bal. Viinikkala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TEXTILA CISNADIE - Man United F.C 4:0

51e minuut.
Uğurluel speelt de bal door. Ricketts is nu in balbezit. Ricketts passt de bal zonder na te denken. Szmatuła is nu in balbezit. Szmatuła schiet op doel. Paal!

55e minuut.
Klungelig pakt Ricketts de bal. Ricketts probeert naar een medespeler te passen. Viinikkala is nu in balbezit. Viinikkala schiet op doel. Zsíros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TEXTILA CISNADIE - Man United F.C 5:0

59e minuut.
Viinikkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Crivac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Viinikkala raakt geblesseerd tijdens het duel. Belev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Viinikkala bereikt de bal nog maar net als eerste. Viinikkala haalt uit met een fantastische trap. Zsíros probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TEXTILA CISNADIE - Man United F.C 6:0

60e minuut.
Socea kopt de bal weg. Belfour rent richting de bal. Belfour passt de bal met de wreef. Rey rent richting de bal. Rey haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Pineda kopt de bal weg. Ricketts probeert de bal met de borst te controleren. Ricketts passt de bal in één keer door. Viinikkala rent richting de bal. Viinikkala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Belev is nu in balbezit. Belev speelt de bal door. Klungelig pakt Ricketts de bal. Ricketts draait met de bal, schiet en ... Crivac probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Uğurluel met een sublieme pass. Ricketts rent richting de bal. Ricketts passt de bal zonder na te denken. Szmatuła rent richting de bal. Szmatuła haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC TEXTILA CISNADIE - Man United F.C 7:0

77e minuut.
Olguín passt de bal met de wreef. Szmatuła is nu in balbezit. Crivac tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szmatuła wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

87e minuut.
Uğurluel met een sublieme pass. Dodrescu rent richting de bal. Dodrescu probeert naar een medespeler te passen. Belev geeft de bal voor. Viinikkala krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Belev kopt de bal weg. Viinikkala is nu in balbezit. Viinikkala passt de bal in één keer door. Daar is Ricketts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ricketts draait met de bal, schiet en ... Zsíros bokst de bal weg.

89e minuut.
Uğurluel bereikt de bal nog maar net als eerste. Uğurluel met een sublieme pass. Ricketts rent richting de bal. Ricketts schiet op doel. Zsíros probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC TEXTILA CISNADIE - Man United F.C 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC TEXTILA CISNADIE 40%, Man United F.C 60%.
FC TEXTILA CISNADIE - Man United F.C 8:0