Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Novi Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1117
Novi Onako ali kratko
451 Tactiek moja 4-5-1
45% Balbezit 55%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.6 gemiddelde waardering 46.1
goed Schieten goed
matig Passen goed
goed Verdedigen solide


6e minuut.
Zorović passt de bal met de wreef. Daar is Bjeletić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fištik speelt de bal door. Šurbat bereikt de bal nog maar net als eerste. Šurbat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Novi - Onako ali kratko 1:0

11e minuut.
Vujadin passt de bal zonder na te denken. Zoranić bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoranić met een sublieme pass. Šurbat rent richting de bal. Šurbat schiet op doel. Žele bokst de bal weg.

14e minuut.
Bjeletić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bjeletić geeft een hoge lob. Zebec is nu in balbezit. Pajčin onderschept slim de pass. Pajčin schiet op doel. Cestar bokst de bal weg.

29e minuut.
Vujadin met de inworp. Bornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Zoranić begaat een overtreding. Zoranić krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Zebec bereikt de bal nog maar net als eerste. Zebec geeft de bal voor. Pieniacki kopt de bal weg. Pajčin heeft problemen om de bal te vangen. Pajčin draait met de bal, schiet en ... Cestar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Oodyn is nu in balbezit. Oodyn geeft de bal voor. Klungelig pakt Zebec de bal. Bornes rent richting de bal. Bornes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Novi - Onako ali kratko 1:1

40e minuut.
Bornes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bornes probeert naar een medespeler te passen. Zebec rent richting de bal. Pajčin onderschept slim de pass. Pajčin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novi 62%, Onako ali kratko 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Novi - Onako ali kratko 1:1

50e minuut.
Fita probeert naar een medespeler te passen. Bornes probeert de bal met de borst te controleren. Zoranić is nu in balbezit. Pajčin onderschept slim de pass. Pajčin schiet op doel. Cestar kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Fita met een sublieme pass. Pajčin rent richting de bal. Vukašinović begaat een overtreding. Pajčin raakt geblesseerd tijdens het duel. Darmopil komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Darmopil is nu in balbezit. Darmopil passt de bal met de wreef. Bornes speelt de bal door. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Telalović passt de bal met de wreef. Bornes speelt de bal door. Inworp. Talijančić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zoranić geeft een lange en hoge pass. Žele probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Fištik de bal onder controle te krijgen. Bornes is nu in balbezit. Bornes passt de bal in één keer door. Pajčin is nu in balbezit. Pajčin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lorenzin met de inworp. Vukašinović is nu in balbezit. Bornes onderschept slim de pass. Bornes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Novi 58%, Onako ali kratko 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Novi - Onako ali kratko 1:1