Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DTH Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 11255
DTH Little Pete
442 Nieuw Tactiek wingbacks
48% Balbezit 52%
43% Spel op eigen helft 57%
25 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
64.2 gemiddelde waardering 56.7
outstanding Schieten excellent
excellent Passen solid
formidable Verdedigen very good


1e minuut.
Chańko probeert naar een medespeler te passen. Wierszewski is nu in balbezit. Chańko is nu in balbezit. Wierszewski heeft problemen om de bal te vangen. Wierszewski schiet op doel. Toffoli bokst de bal weg.

5e minuut.
Melis bereikt de bal nog maar net als eerste. Melis speelt de bal door. Chańko speelt de bal door. Koppers bereikt de bal nog maar net als eerste. Koppers haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Koppers zal de hoekschop nemen. Chańko krijgt zijn hoofd ertegen. Toffoli bokst de bal weg.

22e minuut.
Reeman geeft de bal voor. Chańko is nu in balbezit. Vihavainen onderschept slim de pass. Wierszewski onderschept slim de pass. Wierszewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Wierszewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ilari komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Gómez onderschept slim de pass. Gómez geeft een lange en hoge pass. Daar is Kuwas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilari is nu in balbezit. Ilari haalt uit met een fantastische trap. Toffoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Gómez onderschept slim de pass. Gómez passt de bal zonder na te denken. Engel rent richting de bal. Ilari verovert de bal door een tackle van achteren. Ilari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
van Emmerik met een sublieme pass. Daar is van Gaal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reeman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Reeman krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Daar is Reeman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Emmerik is nu in balbezit. van Emmerik passt de bal in één keer door. van Gaal rent richting de bal. van Gaal schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Doeltrap. van den Pol trapt de bal weg. Hareb kopt de bal weg. van Gaal rent richting de bal. van Gaal schiet op doel. van den Pol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Chańko kopt de bal weg. Gómez rent richting de bal. Reeman geeft de bal voor. Ilari is nu in balbezit. Ilari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Chańko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chańko passt de bal zonder na te denken. Daar is Ilari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ilari haalt uit met een fantastische trap. Toffoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DTH - Little Pete 1:0

36e minuut.
Chańko kopt de bal weg. Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel begaat een overtreding. Ilari is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chańko wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Daar is Çoniku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çoniku geeft een hoge lob. Daar is Dusbaba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Gaal rent richting de bal. van Gaal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DTH - Little Pete 1:1

42e minuut.
Ilari passt de bal in één keer door. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko passt de bal met de wreef. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Hareb de bal. Chańko onderschept slim de pass. Chańko probeert naar een medespeler te passen. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Chańko schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Klungelig pakt Gómez de bal. Yilmaz rent richting de bal. Gómez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Yilmaz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Veltman komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DTH 43%, Little Pete 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DTH - Little Pete 1:1

51e minuut.
Ilari kopt de bal weg. Chańko bereikt de bal nog maar net als eerste. Engel is nu in balbezit. Chańko onderschept slim de pass. Chańko schiet op doel. Toffoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Gómez geeft een lange en hoge pass. Chańko rent richting de bal. Chańko met een sublieme pass. Ilari is nu in balbezit. Ilari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
DTH - Little Pete 2:1

60e minuut.
Veltman passt de bal met de wreef. van Gaal bereikt de bal nog maar net als eerste. van Gaal geeft een lange en hoge pass. Koopman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Koopman rent richting de bal. Koopman geeft een hoge lob. Veltman geeft de bal voor. Yilmaz maakt een snoekduik en kopt de bal. van Gaal maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Chańko geeft een hoge lob. Kuwas probeert naar een medespeler te passen. Reeman met een sublieme pass. Ilari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ilari schiet op doel. Toffoli bokst de bal weg. Chańko is nu in balbezit. Chańko draait met de bal, schiet en ... Toffoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Chańko speelt de bal door. Ilari is nu in balbezit. Ilari schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Mühren passt de bal in één keer door. Koopman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopman geeft de bal voor. van Gaal is nu in balbezit. van Gaal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Chańko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Engel rent richting de bal. Chańko verovert de bal door een tackle van achteren. Chańko draait met de bal, schiet en ... Toffoli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DTH - Little Pete 3:1

74e minuut.
Veltman rent richting de bal. Gómez onderschept slim de pass. Gómez geeft een lange en hoge pass. Chańko rent richting de bal. Chańko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Vihavainen geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Koppers zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gómez geeft een hoge lob. Chańko maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DTH 43%, Little Pete 57%.
DTH - Little Pete 3:1