Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:38
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Heart of Minas Tirith Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2425
Heart of Minas Tirith PopTeam
Minas Tactiek 451
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
34.2 gemiddelde waardering 58.6
adequate Schieten outstanding
weak Passen very good
adequate Verdedigen good


7e minuut.
Kocisz kopt de bal weg. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Walczak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cetner is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pełczyński kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - PopTeam 0:1

10e minuut.
Jameson heeft problemen om de bal te vangen. Jameson geeft een lange en hoge pass. Borowski rent richting de bal. Cetner verovert de bal door een tackle van achteren. Cetner draait met de bal, schiet en ... Fidelus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pełczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap. Fidelus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - PopTeam 0:2

21e minuut.
Jameson geeft een lange en hoge pass. Pełczyński kopt de bal weg. Daar is Borowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - PopTeam 0:3

23e minuut.
Kocisz passt de bal zonder na te denken. Jameson rent richting de bal. Jameson passt de bal zonder na te denken. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pełczyński kopt de bal weg. Van Lerberghe onderschept slim de pass. Nalikowski is nu in balbezit. Vrbić verovert de bal door een tackle van achteren. Vrbić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vrbić rent richting de bal. Vrbić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - PopTeam 0:4

29e minuut.
Nalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrbić rent richting de bal. Vrbić probeert naar een medespeler te passen. Pełczyński is nu in balbezit. Pełczyński draait met de bal, schiet en ... Fidelus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - PopTeam 0:5

42e minuut.
Kocisz geeft een lange en hoge pass. Van Lerberghe kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Walczak de bal onder controle te krijgen. Cetner rent richting de bal. Cetner schiet op doel. De bal raakt de paal.

45e minuut.
Daar is Polko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vrbić geeft een lange en hoge pass. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - PopTeam 0:6

45e minuut.
Salomon komt het veld opgelopen. Vidaković komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heart of Minas Tirith 74%, PopTeam 26%.
Heart of Minas Tirith - PopTeam 0:6

47e minuut.
Vrbić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pełczyński de bal. Pełczyński passt de bal met de wreef. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner haalt uit met een fantastische trap. Fidelus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vrbić neemt de hoekschop. Pełczyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - PopTeam 0:7

49e minuut.
Tylak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borowski rent richting de bal. Cetner onderschept slim de pass. Cetner schiet op doel. Fidelus probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Jameson passt de bal in één keer door. Vrbić rent richting de bal. Vrbić passt de bal met de wreef. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Borowski geeft een hoge lob. Inworp. Kocisz met een snelle inworp. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner draait met de bal, schiet en ... Fidelus bokst de bal weg. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - PopTeam 0:8

59e minuut.
Cetner is nu in balbezit. Pełczyński rent richting de bal. Cetner is nu in balbezit. Cetner schiet op doel. Fidelus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - PopTeam 0:9

63e minuut.
Wyrębiak is nu in balbezit. Wyrębiak geeft de bal voor. Klungelig pakt Borowski de bal. Cetner rent richting de bal. Cetner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pełczyński is nu in balbezit. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Jameson passt de bal met de wreef. Vrbić speelt de bal door. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - PopTeam 0:10

76e minuut.
Vrbić geeft de bal voor. Klungelig pakt Borowski de bal. Pełczyński rent richting de bal. Pełczyński schiet op doel. Fidelus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - PopTeam 0:11

77e minuut.
Tylak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Walczak de bal. Cetner bereikt de bal nog maar net als eerste. Cetner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - PopTeam 0:12

80e minuut.
Van Lerberghe bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Lerberghe geeft een lange en hoge pass. Pełczyński kan de bal niet met de borst controleren. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap. Fidelus probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heart of Minas Tirith - PopTeam 0:13

81e minuut.
Van Lerberghe passt de bal zonder na te denken. Cetner is nu in balbezit. Cetner met een sublieme pass. Pełczyński is nu in balbezit. Pełczyński haalt uit met een fantastische trap. Fidelus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kazanowski kopt de bal weg. Kocisz rent richting de bal. Kocisz passt de bal in één keer door. Pełczyński is nu in balbezit. Pełczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heart of Minas Tirith 74%, PopTeam 26%.
Heart of Minas Tirith - PopTeam 0:13