Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: the rouches Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2769
the rouches Fortuna IF
joske Tactiek 442
43% Balbezit 57%
84% Spel op eigen helft 16%
2 Doelpogingen 52
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.6 gemiddelde waardering 47.8
weak Schieten solid
adequate Passen very good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Nuschele probeert naar een medespeler te passen. López Marcos is nu in balbezit. López Marcos passt de bal met de wreef. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Lenaerts met een snelle inworp. Bartkowiak speelt de bal door. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez draait met de bal, schiet en ... Depinois maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
López Marcos speelt de bal door. García Sánchez probeert de bal aan de voet te houden. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap. Depinois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - Fortuna IF 0:1

11e minuut.
Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk passt de bal met de wreef. García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez draait met de bal, schiet en ... Depinois werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tymoshchuk heeft problemen om de bal te vangen. Tymoshchuk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Lenaerts met de inworp. Bartkowiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt García Sánchez de bal. García Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - Fortuna IF 0:2

14e minuut.
Colenbrander kopt de bal weg. Daar is Lenaerts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenaerts passt de bal zonder na te denken. Daar is Tymoshchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymoshchuk met een sublieme pass. Depinois bokst de bal weg. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - Fortuna IF 0:3

19e minuut.
Zahle is nu in balbezit. Zahle speelt de bal door. López Marcos bereikt de bal nog maar net als eerste. López Marcos draait met de bal, schiet en ... Depinois maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Depinois speelt de bal door. Nuschele met een sublieme pass. Colenbrander probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Depinois kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Zahle de bal. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - Fortuna IF 0:4

22e minuut.
Colenbrander speelt de bal door. Kożuchowski rent richting de bal. Tymoshchuk onderschept slim de pass. Tymoshchuk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Zahle heeft problemen om de bal te vangen. Colenbrander bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Colenbrander de bal. Colenbrander schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - Fortuna IF 1:4

26e minuut.
Samulewski passt de bal in één keer door. Nuschele probeert naar een medespeler te passen. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Samulewski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Rożewski komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Lenaerts met een snelle inworp. Bartkowiak speelt de bal door. Daar is García Sánchez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. García Sánchez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Depinois trapt de bal weg. Lenaerts probeert naar een medespeler te passen. López Marcos met een sublieme pass. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Depinois probeert naar een medespeler te passen. Colenbrander kopt de bal weg. Depinois bokst de bal weg.

32e minuut.
Zahle probeert naar een medespeler te passen. López Marcos rent richting de bal. López Marcos probeert naar een medespeler te passen. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Depinois probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lenaerts zal de hoekschop nemen. Daar is Tymoshchuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartkowiak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lenaerts met een sublieme pass. Klungelig pakt García Sánchez de bal. García Sánchez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - Fortuna IF 1:5

40e minuut.
Tymoshchuk probeert naar een medespeler te passen. López Marcos rent richting de bal. López Marcos probeert naar een medespeler te passen. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - Fortuna IF 1:6

43e minuut.
Colenbrander rent richting de bal. Nuschele onderschept slim de pass. Nuschele speelt de bal door. García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - Fortuna IF 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the rouches 81%, Fortuna IF 19%.
the rouches - Fortuna IF 1:7

47e minuut.
Lenaerts bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts met een sublieme pass. Bartkowiak met een sublieme pass. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez schiet op doel. Depinois bokst de bal weg.

49e minuut.
Colenbrander onderschept slim de pass. Zahle onderschept slim de pass. Zahle met een sublieme pass. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Depinois probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - Fortuna IF 1:8

51e minuut.
Antolik probeert naar een medespeler te passen. Seghers rent richting de bal. Seghers geeft een hoge lob. García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez draait met de bal, schiet en ... Depinois verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - Fortuna IF 1:9

54e minuut.
López Marcos met een sublieme pass. Bartkowiak met een sublieme pass. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Depinois werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
García Sánchez met een sublieme pass. Klungelig pakt López Marcos de bal. López Marcos schiet op doel. Depinois werpt zichzelf wanhopig voor de bal. García Sánchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Depinois probeert naar een medespeler te passen. Colenbrander bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahle begaat een overtreding. Zahle krijgt een gele kaart.

58e minuut.
Colenbrander probeert de bal met de borst te controleren. Zahle bereikt de bal nog maar net als eerste. Colenbrander verovert de bal door een tackle van achteren. Colenbrander heeft problemen om de bal te vangen. Colenbrander schiet op doel. Di Firenze bokst de bal weg.

59e minuut.
Martínez Bartolomé geeft een hoge lob. López Marcos speelt de bal door. Klungelig pakt García Sánchez de bal. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Depinois probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - Fortuna IF 1:10

61e minuut.
Kożuchowski rent richting de bal. Tymoshchuk verovert de bal door een tackle van achteren. Tymoshchuk passt de bal zonder na te denken. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - Fortuna IF 1:11

62e minuut.
Kożuchowski passt de bal met de wreef. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lenaerts geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Tymoshchuk kopt de bal weg. García Sánchez rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - Fortuna IF 1:12

64e minuut.
Seghers geeft de bal voor. Nuschele rent richting de bal. Lenaerts probeert naar een medespeler te passen. García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez schiet op doel. De bal raakt de paal. Lenaerts rent richting de bal. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vandenbergh bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenaerts verovert de bal door een tackle van achteren. Lenaerts draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Depinois probeert naar een medespeler te passen. Colenbrander kopt de bal weg. García Sánchez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Depinois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Zahle kopt de bal weg. López Marcos speelt de bal door. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ... Depinois probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bartkowiak met de inworp. Lenaerts probeert naar een medespeler te passen. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. López Marcos is nu in balbezit. García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez probeert naar een medespeler te passen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - Fortuna IF 1:13

76e minuut.
Vandenbergh onderschept slim de pass. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk geeft de bal voor. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Zahle verovert de bal door een tackle van achteren. Zahle met een sublieme pass. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Depinois maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Colenbrander kopt de bal weg. Lenaerts rent richting de bal. Lenaerts passt de bal in één keer door. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Colenbrander verovert de bal door een tackle van achteren. Nuschele rent richting de bal. Nuschele speelt de bal door. García Sánchez is nu in balbezit. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - Fortuna IF 1:14

82e minuut.
López Marcos rent richting de bal. López Marcos geeft een lange en hoge pass. Tymoshchuk geeft de bal voor. García Sánchez rent richting de bal. García Sánchez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Colenbrander heeft problemen om de bal te vangen. Zahle speelt de bal door. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Depinois werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - Fortuna IF 1:15

86e minuut.
Nuschele passt de bal met de wreef. Depinois speelt de bal door. Zahle kopt de bal weg. Tymoshchuk rent richting de bal. Tymoshchuk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - Fortuna IF 1:16

88e minuut.
Nuschele probeert naar een medespeler te passen. López Marcos met een sublieme pass. Tymoshchuk is nu in balbezit. Tymoshchuk schiet op doel. Depinois werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. García Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Sánchez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
the rouches - Fortuna IF 1:17

90e minuut.
Antolik geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lenaerts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tymoshchuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Tymoshchuk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: the rouches 86%, Fortuna IF 14%.
the rouches - Fortuna IF 1:17