Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Kepez Gence Arena
  • Weer: no clouds
    hot
  • Toeschouwers: 1995
Kepez Gence Polska Tiki-Taka
Normal Tactiek Abab
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 36.4
adequate Schieten adequate
adequate Passen good
adequate Verdedigen average


2e minuut.
Koza bereikt de bal nog maar net als eerste. Koza geeft een lange en hoge pass. Inworp. Tanrıverdi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cardoso geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Koza geeft een lange en hoge pass. Zdunek rent richting de bal. Zülfüqarov onderschept slim de pass. Tükel is nu in balbezit. Tükel haalt uit met een fantastische trap. Żemojtel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Zdunek kopt de bal weg. Klungelig pakt Lampart de bal. Ağayarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart onderschept slim de pass. Lampart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cardoso rent richting de bal. Cardoso probeert naar een medespeler te passen. Tükel bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarov is nu in balbezit. Zülfüqarov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Fekhma bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart onderschept slim de pass. Szymała is nu in balbezit. Lampart rent richting de bal. Lampart schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - Polska Tiki-Taka 0:1

42e minuut.
Inworp. Fekhma met een snelle inworp. Cardoso rent richting de bal. Cardoso geeft een lange en hoge pass. Zülfüqarov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kepez Gence 39%, Polska Tiki-Taka 61%.
Kepez Gence - Polska Tiki-Taka 0:1

61e minuut.
Łoskot geeft een lange en hoge pass. Koza rent richting de bal. Cardoso onderschept slim de pass. Cardoso geeft een hoge lob. Zülfüqarov maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Lordelo kopt de bal weg. Cardoso is nu in balbezit. Koza begaat een overtreding. Cardoso raakt geblesseerd tijdens het duel. Cardoso zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Klungelig pakt Resta de bal. Zülfüqarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Resta verovert de bal door een tackle van achteren. Tükel verovert de bal door een tackle van achteren. Tükel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Szczerski rent richting de bal. Szczerski geeft een lange en hoge pass. Zdunek heeft problemen om de bal te vangen. Zülfüqarov is nu in balbezit. Zülfüqarov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kepez Gence - Polska Tiki-Taka 1:1

85e minuut.
Lampart controleert de bal met de borst. Brzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampart onderschept slim de pass. Lampart schiet op doel. Tanrıverdiyev maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kepez Gence - Polska Tiki-Taka 1:2

90e minuut.
Koza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiater is nu in balbezit. Wiater passt de bal in één keer door. Lampart is nu in balbezit. Lampart haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kepez Gence 45%, Polska Tiki-Taka 55%.
Kepez Gence - Polska Tiki-Taka 1:2