Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:38
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: AUDI Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3593
FC Ostpreußen Allenstein Paraliż
NG31 Tactiek Karamba
55% Balbezit 45%
20% Spel op eigen helft 80%
38 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
48.8 gemiddelde waardering 35.8
formidable Schieten average
solid Passen adequate
very good Verdedigen average


5e minuut.
Minh Nhật speelt de bal door. Mendel rent richting de bal. Mendel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ehrlich de bal. Ehrlich draait met de bal, schiet en ... Paal!

6e minuut.
Klungelig pakt Kul de bal. Minh Nhật bereikt de bal nog maar net als eerste. Minh Nhật passt de bal met de wreef. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Kempa onderschept slim de pass. Kempa passt de bal in één keer door. Reynolds speelt de bal door. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. Glockner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Reynolds onderschept slim de pass. Reynolds geeft de bal voor. Miranda kopt de bal weg. Liebens is nu in balbezit. Mendel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Mendel rent richting de bal. Mendel probeert naar een medespeler te passen. Ehrlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Paraliż 1:0

19e minuut.
Mendel geeft een hoge lob. Nušić rent richting de bal. Çərkəzzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Paraliż 2:0

19e minuut.
Çərkəzzadə rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Krbický. Çərkəzzadə is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Minh Nhật met een snel genomen vrije trap. Ehrlich is nu in balbezit. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap. Glockner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Paraliż 3:0

21e minuut.
Mendel rent richting de bal. Mendel geeft een lange en hoge pass. Ehrlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrlich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Paraliż 4:0

22e minuut.
Bezzola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szmidt komt het veld opgelopen. Mendel met de inworp. Miranda is nu in balbezit. Bodonyi onderschept slim de pass. Bodonyi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Bodonyi is nu in balbezit. Krbický legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bodonyi raakt geblesseerd tijdens het duel. Bodonyi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Paraliż 5:0

23e minuut.
Daar is Piaseczny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çərkəzzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Çərkəzzadə passt de bal in één keer door. Ehrlich is nu in balbezit. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Marsano onderschept slim de pass. De Decker maakt een afschuwelijke overtreding. Marsano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Marsano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Çərkəzzadə kopt de bal weg. Ehrlich is nu in balbezit. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Mendel geeft een hoge lob. Marsano heeft problemen om de bal te vangen. Minh Nhật speelt de bal door. Ehrlich is nu in balbezit. Ehrlich draait met de bal, schiet en ... Glockner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Paraliż 6:0

35e minuut.
Ehrlich passt de bal met de wreef. Mendel rent richting de bal. Mendel passt de bal zonder na te denken. Bodonyi rent richting de bal. Bodonyi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Reynolds is nu in balbezit. Reynolds geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kul de bal. Ehrlich rent richting de bal. Ehrlich schiet op doel. Glockner bokst de bal weg. Cortina speelt de bal door. Klungelig pakt Miranda de bal. Bodonyi is nu in balbezit. Bodonyi schiet op doel. Glockner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mendel geeft een hoge lob. Nušić heeft problemen om de bal te vangen. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə draait met de bal, schiet en ... Glockner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Paraliż 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostpreußen Allenstein 21%, Paraliż 79%.
FC Ostpreußen Allenstein - Paraliż 7:0

50e minuut.
Kul maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Çərkəzzadə met een sublieme pass. Ehrlich rent richting de bal. Ehrlich draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Paraliż 8:0

55e minuut.
Klungelig pakt Ehrlich de bal. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrlich is nu in balbezit. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap. Glockner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Paraliż 9:0

61e minuut.
Reynolds is nu in balbezit. Minh Nhật rent richting de bal. Minh Nhật passt de bal met de wreef. Çərkəzzadə rent richting de bal. Çərkəzzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Krbický probeert naar een medespeler te passen. Arnautović heeft problemen om de bal te vangen. Ehrlich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap. Glockner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Paraliż 10:0

69e minuut.
Reynolds zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Çərkəzzadə controleert de bal met de borst. Çərkəzzadə probeert naar een medespeler te passen. Bodonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodonyi schiet op doel. Glockner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Çərkəzzadə schiet op doel. Glockner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Bodonyi is nu in balbezit. Mendel rent richting de bal. Mendel passt de bal in één keer door. Ehrlich rent richting de bal. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Ehrlich is nu in balbezit. Çərkəzzadə rent richting de bal. Ehrlich rent richting de bal. Ehrlich haalt uit met een fantastische trap. Glockner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Ostpreußen Allenstein - Paraliż 11:0

78e minuut.
Arnautović kopt de bal weg. Kempa speelt de bal door. Kul heeft problemen om de bal te vangen. Ehrlich is nu in balbezit. Ehrlich schiet op doel. Glockner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Piaseczny rent richting de bal. Kempa verovert de bal door een tackle van achteren. Kempa geeft de bal voor. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Urbano rent richting de bal. Urbano geeft een hoge lob. Mendel rent richting de bal. Mendel draait met de bal, schiet en ... Glockner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Çərkəzzadə onderschept slim de pass. Çərkəzzadə geeft een lange en hoge pass. Glockner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Ostpreußen Allenstein 19%, Paraliż 81%.
FC Ostpreußen Allenstein - Paraliż 11:0