Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: ‘Leones de San Pablo’
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 760
DC&C TEAM SLATINA DFC Team
non-combat Tactiek liga
54% Balbezit 46%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 49
uitstekend Schieten solide
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen zeer goed


4e minuut.
Nemes met een sublieme pass. Drăguş is nu in balbezit. Chárry legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drăguş raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Prats neemt zijn aanloop. Piruşca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Prats bereikt de bal nog maar net als eerste. Prats haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - DFC Team 1:0

5e minuut.
Velescu met een sublieme pass. Chárry rent richting de bal. Prats is nu in balbezit. Prats haalt uit met een fantastische trap. Piruşca bokst de bal weg. Prats rent richting de bal. Prats haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
DC&C TEAM SLATINA - DFC Team 2:0

14e minuut.
Simba geeft de bal voor. Inworp. Atencio met de inworp. Prats bereikt de bal nog maar net als eerste. Prats draait met de bal, schiet en ... Piruşca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DC&C TEAM SLATINA 51%, DFC Team 49%.
DC&C TEAM SLATINA - DFC Team 2:0

61e minuut.
Kryszak met een sublieme pass. Daar is Cardei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Atencio bereikt de bal nog maar net als eerste. Velescu onderschept slim de pass. Velescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nemes passt de bal zonder na te denken. Giza rent richting de bal. Giza met een sublieme pass. Atencio is nu in balbezit. Atencio schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

88e minuut.
Lăcătuş is nu in balbezit. Prats tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lăcătuş is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Obositu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Prats is nu in balbezit. Prats speelt de bal door. Atencio is nu in balbezit. Atencio haalt uit met een fantastische trap. Piruşca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DC&C TEAM SLATINA 50%, DFC Team 50%.
DC&C TEAM SLATINA - DFC Team 2:0