Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:21
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: 1. FC Ayssan Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11755
1. FC Ayssan Karsten Dream Team
Ayssan ATT 352 Tactiek Uuet aseet
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 40
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36 gemiddelde waardering 57.7
adequate Schieten outstanding
adequate Passen formidable
adequate Verdedigen excellent


2e minuut.
Nokela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokela geeft de bal voor. Wasenius is nu in balbezit. Wasenius draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Nikitin met een sublieme pass. Nokela bereikt de bal nog maar net als eerste. Nokela geeft een lange en hoge pass. Wasenius maakt een snoekduik en kopt de bal. Pestík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Karsten Dream Team 0:1

7e minuut.
Myllynen met een sublieme pass. Nokela is nu in balbezit. Nokela met een sublieme pass. Klungelig pakt Pirttioja de bal. Pirttioja passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Rautala met een sublieme pass. Klungelig pakt Nikitin de bal. Nikitin probeert naar een medespeler te passen. Wasenius rent richting de bal. Wasenius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Pestík met een sublieme pass. Nikitin kopt de bal weg. Wasenius heeft problemen om de bal te vangen. Wasenius schiet op doel. Pestík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Karsten Dream Team 0:2

15e minuut.
Javora heeft problemen om de bal te vangen. Myllynen met een sublieme pass. Nokela rent richting de bal. Nokela geeft een lange en hoge pass. Wasenius springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Nikitin speelt de bal door. Klungelig pakt Frencl de bal. Nikitin verovert de bal door een tackle van achteren. Wasenius rent richting de bal. Wasenius haalt uit met een fantastische trap. Pestík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Wasenius heeft problemen om de bal te vangen. Pirttioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasenius rent richting de bal. Wasenius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Karsten Dream Team 0:3

25e minuut.
Pirttioja passt de bal zonder na te denken. Daar is Wasenius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vydra bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasenius onderschept slim de pass. Wasenius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Soininen probeert naar een medespeler te passen. Pirttioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasenius rent richting de bal. Wasenius draait met de bal, schiet en ... Pestík probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Karsten Dream Team 0:4

29e minuut.
Wasenius bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frencl. Wasenius raakt geblesseerd tijdens het duel. Myllynen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Wasenius rent richting de bal. Wasenius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Nikitin verovert de bal door een tackle van achteren. Nikitin geeft een hoge lob. Wasenius kopt de bal weg. Pirttioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pirttioja haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Ayssan 83%, Karsten Dream Team 17%.
1. FC Ayssan - Karsten Dream Team 0:4

46e minuut.
Rahikainen komt het veld opgelopen. Pieskä komt het veld opgelopen. Pitkäkangas komt het veld opgelopen. Mäntyjärvi komt het veld opgelopen. Ylifrantti komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Mäntyjärvi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lemberský. Mäntyjärvi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pieskä met een snel genomen vrije trap. Wasenius krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Karsten Dream Team 0:5

50e minuut.
Ylifrantti met een sublieme pass. Mäntyjärvi rent richting de bal. Mäntyjärvi passt de bal in één keer door. Wasenius is nu in balbezit. Wasenius haalt uit met een fantastische trap. Pestík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Karsten Dream Team 0:6

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pestík trapt de bal weg van het doel. Nikitin kopt de bal weg. Klungelig pakt Wasenius de bal. Wasenius draait met de bal, schiet en ... Pestík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Pieskä geeft een lange en hoge pass. Wasenius kan de bal niet met de borst controleren. Wasenius passt de bal zonder na te denken. Mäntyjärvi is nu in balbezit. Mäntyjärvi schiet op doel. Pestík kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Väisälä is nu in balbezit. Väisälä passt de bal zonder na te denken. Ylifrantti is nu in balbezit. Ylifrantti geeft een hoge lob. Wasenius springt en kopt de bal. Pestík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Stékal de bal. Pestík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Ylifrantti geeft een hoge lob. Pestík met een sublieme pass. Rautala kopt de bal weg. Mäntyjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyjärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Karsten Dream Team 0:7

63e minuut.
Pieskä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieskä geeft de bal voor. Mäntyjärvi is nu in balbezit. Mäntyjärvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Karsten Dream Team 0:8

64e minuut.
Mäntyjärvi onderschept slim de pass. Děkan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mäntyjärvi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pieskä met een snel genomen vrije trap. Wasenius krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Inworp. Pieskä met de inworp. Ylifrantti rent richting de bal. Ylifrantti geeft de bal voor. Mäntyjärvi springt en kopt de bal. Pestík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Karsten Dream Team 0:9

70e minuut.
Nikitin met een sublieme pass. Daar is Wasenius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pavlica bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasenius onderschept slim de pass. Wasenius haalt uit met een fantastische trap. Pestík verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Karsten Dream Team 0:10

73e minuut.
Wasenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasenius passt de bal met de wreef. Ylifrantti bereikt de bal nog maar net als eerste. Ylifrantti geeft een hoge lob. Mäntyjärvi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Nikitin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mäntyjärvi de bal. Wasenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyjärvi is nu in balbezit. Mäntyjärvi haalt uit met een fantastische trap. Pestík probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Karsten Dream Team 0:11

79e minuut.
Wasenius is nu in balbezit. Stékal verovert de bal door een tackle van achteren. Mäntyjärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mäntyjärvi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Karsten Dream Team 0:12

79e minuut.
Pelikán passt de bal zonder na te denken. Vydra rent richting de bal. Vydra passt de bal in één keer door. Daar is Mäntyjärvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäntyjärvi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Ylifrantti geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Stékal de bal. Wasenius bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasenius draait met de bal, schiet en ... Pestík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Karsten Dream Team 0:13

86e minuut.
Děkan is nu in balbezit. Väisälä verovert de bal door een tackle van achteren. Väisälä passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mäntyjärvi de bal. Mäntyjärvi draait met de bal, schiet en ... Pestík bokst de bal weg.

88e minuut.
Rautala kopt de bal weg. Ylifrantti heeft problemen om de bal te vangen. Ylifrantti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mäntyjärvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mäntyjärvi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pestík maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Karsten Dream Team 0:14

90e minuut.
Pieskä verovert de bal door een tackle van achteren. Ylifrantti rent richting de bal. Ylifrantti geeft een hoge lob. Wasenius krijgt zijn hoofd ertegen. Pestík werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
1. FC Ayssan - Karsten Dream Team 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 1. FC Ayssan 83%, Karsten Dream Team 17%.
1. FC Ayssan - Karsten Dream Team 0:15