Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 19:35
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Zabujczy Stadion
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers:
Zabujcze Strzały FC Zacier
442 ouchi Tactiek bulgiaria
69% Balbezit 31%
23% Spel op eigen helft 77%
36 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
71.1 gemiddelde waardering 34.4
incredible Schieten average
incredible Passen average
formidable Verdedigen adequate


9e minuut.
Hesters kopt de bal weg. Domaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski geeft een lange en hoge pass. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap. Raschle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Szerszunowicz kopt de bal weg. Bestry kan de bal niet met de borst controleren. Bestry met een sublieme pass. Domaszewski geeft een hoge lob. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Raschle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szerszunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szerszunowicz schiet op doel. Raschle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Raschle speelt de bal door. Hesters kopt de bal weg. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry geeft een hoge lob. Ruminkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bennion met een harde bal richting middenveld. Domaszewski kopt de bal weg. Villagrán geeft de bal voor. Ruminkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Villagrán is nu in balbezit. Villagrán geeft de bal voor. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fairclough de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Folan de bal. Ruminkiewicz rent richting de bal. Fairclough legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruminkiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Szerszunowicz zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz schiet op doel. Raschle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Zacier 1:0

23e minuut.
Hesters met de inworp. Bestry geeft de bal voor. Villagrán probeert de bal met de borst te controleren. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Domaszewski rent richting de bal. Domaszewski passt de bal in één keer door. Hesters speelt de bal door. Szerszunowicz rent richting de bal. Szerszunowicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Bestry kopt de bal weg. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Szerszunowicz is nu in balbezit. Szerszunowicz draait met de bal, schiet en ... Raschle maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Szerszunowicz is nu in balbezit. Fairclough tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szerszunowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Villagrán met een snel genomen vrije trap. Szerszunowicz krijgt zijn hoofd ertegen. Raschle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Domaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski probeert naar een medespeler te passen. Bestry rent richting de bal. Bestry geeft de bal voor. Ruminkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Raschle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Amsterdamski is nu in balbezit. Amsterdamski passt de bal met de wreef. Hesters geeft een hoge lob. Bestry bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestry haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bestry speelt de bal door. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Zacier 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 28%, FC Zacier 72%.
Zabujcze Strzały - FC Zacier 2:0

46e minuut.
Steinbrenner komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bestry zal de hoekschop nemen. Bennion kopt de bal weg. Villagrán rent richting de bal. Villagrán geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Raschle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Villagrán passt de bal zonder na te denken. Amsterdamski is nu in balbezit. Domaszewski geeft een lange en hoge pass. Bestry is nu in balbezit. Bestry schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Daar is Amsterdamski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amsterdamski passt de bal in één keer door. Villagrán probeert naar een medespeler te passen. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ... Raschle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Inworp. Domaszewski met een snelle inworp. Villagrán geeft een lange en hoge pass. Ruminkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruminkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Machida komt het veld opgelopen. Szmiel komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Steinbrenner verovert de bal door een tackle van achteren. Conner is nu in balbezit. Steinbrenner verovert de bal door een tackle van achteren. Steinbrenner heeft problemen om de bal te vangen. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruminkiewicz rent richting de bal. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Zacier 3:0

68e minuut.
Hesters rent richting de bal. Hesters passt de bal in één keer door. Szmiel rent richting de bal. Szmiel heeft problemen om de bal te vangen. Szmiel geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Szmiel heeft problemen om de bal te vangen. Szmiel speelt de bal door. Ruminkiewicz is nu in balbezit. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Zacier 4:0

73e minuut.
Szmiel kopt de bal weg. Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmiel geeft een hoge lob. Ruminkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Villagrán is nu in balbezit. Villagrán speelt de bal door. Steinbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steinbrenner draait met de bal, schiet en ... Raschle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Zacier 5:0

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villagrán met de inworp. Domaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Domaszewski geeft een hoge lob. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Raschle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Steinbrenner heeft problemen om de bal te vangen. Ruminkiewicz rent richting de bal. Conner legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruminkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ruminkiewicz legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Raschle kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Hesters kopt de bal weg. Askin heeft problemen om de bal te vangen. Szmiel rent richting de bal. Szmiel geeft de bal voor. Ruminkiewicz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Klungelig pakt Domaszewski de bal. Domaszewski passt de bal in één keer door. Daar is Steinbrenner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steinbrenner haalt uit met een fantastische trap. Raschle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabujcze Strzały - FC Zacier 6:0

86e minuut.
Steinbrenner kopt de bal weg. Szmiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmiel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ruminkiewicz de bal. Ruminkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Raschle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Raschle met een sublieme pass. Hesters kopt de bal weg. Szmiel is nu in balbezit. Szmiel geeft de bal voor. Ruminkiewicz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabujcze Strzały 19%, FC Zacier 81%.
Zabujcze Strzały - FC Zacier 6:0