Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PEPPERSON playreal
GangBang Tactiek play 5 xxx
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
66 gemiddelde waardering 68.4
outstanding Schieten excellent
very good Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


16e minuut.
Numankadi rent richting de bal. Chiriac is nu in balbezit. Postini verovert de bal door een tackle van achteren. Postini geeft de bal voor. Pouso Alto krijgt zijn hoofd ertegen. Mihai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Forestier met een sublieme pass. Gutschoven bereikt de bal nog maar net als eerste. Majorano begaat een overtreding. Majorano krijgt een gele kaart. Gutschoven raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Gutschoven kan niet meer verder spelen. Tovar komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Börcsök neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Crabu geeft een hoge lob. Pouso Alto krijgt zijn hoofd ertegen. Mihai probeert naar een medespeler te passen. Majorano geeft een hoge lob. Numankadi maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Nalikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Nalikowski geeft een hoge lob. Tovar kopt de bal weg. Murzacu is nu in balbezit. Murzacu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Pouso Alto rent richting de bal. Börcsök onderschept slim de pass. Börcsök speelt de bal door. Tovar rent richting de bal. Tovar schiet op doel. Galande bokst de bal weg. Klungelig pakt Zampedri de bal. Murzacu bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzacu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - playreal 0:1

37e minuut.
Zampedri met een sublieme pass. Fossaceca bereikt de bal nog maar net als eerste. Fossaceca passt de bal in één keer door. Numankadi rent richting de bal. Numankadi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Zampedri kopt de bal weg. Daar is Kaclerowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto haalt uit met een fantastische trap. Mihai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PEPPERSON - playreal 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEPPERSON 48%, playreal 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PEPPERSON - playreal 1:1

46e minuut.
Fradelloni komt het veld opgelopen. Oppizi komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Majorano passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Oppizi de bal. Oppizi speelt de bal door. Numankadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Numankadi haalt uit met een fantastische trap. Mihai bokst de bal weg.

50e minuut.
Trincado probeert naar een medespeler te passen. Tovar rent richting de bal. Ricetti onderschept slim de pass. Ricetti geeft een lange en hoge pass. Numankadi kopt de bal weg. Mihai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

60e minuut.
Majorano met een sublieme pass. Pouso Alto rent richting de bal. Met opzet legt Nalikowski zijn tegenspeler op de grond. Nalikowski krijgt een gele kaart. Pouso Alto raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Majorano neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mihai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Majorano onderschept slim de pass. Majorano met een sublieme pass. Chiriac onderschept slim de pass. Numankadi rent richting de bal. Numankadi draait met de bal, schiet en ... Mihai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Zampedri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampedri probeert naar een medespeler te passen. Majorano met een sublieme pass. Pouso Alto heeft problemen om de bal te vangen. Pouso Alto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Nalikowski is nu in balbezit. Nalikowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Crabu met een snelle inworp. Majorano geeft een lange en hoge pass. Mihai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - playreal 2:1

89e minuut.
Klungelig pakt Majorano de bal. Majorano probeert naar een medespeler te passen. Numankadi rent richting de bal. Numankadi schiet op doel. Mihai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PEPPERSON - playreal 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PEPPERSON 36%, playreal 64%.
PEPPERSON - playreal 3:1