Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FAKTO ARENA
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2557
FAKTO Barça
pievos Tactiek DEFQON 5 adel v2
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
49 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
69.5 gemiddelde waardering 37.9
wonderbaarlijk Schieten redelijk
uitmuntend Passen slecht
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Chapelle speelt de bal door. Tchetchoua is nu in balbezit. Tchetchoua geeft de bal voor. Veidols rent richting de bal. Veidols schiet op doel. Rosário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmo is nu in balbezit. Lemmo geeft de bal voor. Plaza springt en kopt de bal. Rosário werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 1:0

9e minuut.
Bläsing onderschept slim de pass. Espín speelt de bal door. Plaza rent richting de bal. Plaza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 2:0

11e minuut.
Lemmo onderschept slim de pass. Lemmo geeft een lange en hoge pass. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 3:0

15e minuut.
Bläsing is nu in balbezit. Bläsing passt de bal zonder na te denken. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Plaza kopt de bal weg. Bolton heeft problemen om de bal te vangen. Veidols is nu in balbezit. Veidols draait met de bal, schiet en ... Rosário probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 4:0

18e minuut.
Bläsing rent richting de bal. Bläsing met een sublieme pass. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 5:0

20e minuut.
Bläsing bereikt de bal nog maar net als eerste. Avila begaat een overtreding. Bläsing is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tchetchoua met een snel genomen vrije trap. Plaza springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Rosário trapt de bal weg van het doel. Tchetchoua heeft problemen om de bal te vangen. Tchetchoua met een sublieme pass. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Bläsing geeft een lange en hoge pass. Bolton met een sublieme pass. Pichl bereikt de bal nog maar net als eerste. Pichl geeft een lange en hoge pass. Veidols springt en kopt de bal. Rosário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Plaza is nu in balbezit. Plaza haalt uit met een fantastische trap. Rosário probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Tchetchoua kopt de bal weg. Pichl rent richting de bal. Pichl passt de bal met de wreef. Veidols rent richting de bal. Veidols schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Tchetchoua passt de bal in één keer door. Espín geeft een lange en hoge pass. Veidols is nu in balbezit. Veidols haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 6:0

29e minuut.
Tchetchoua rent richting de bal. Tchetchoua geeft een hoge lob. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel. Rosário maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 7:0

30e minuut.
Paraschiv passt de bal in één keer door. Avila is nu in balbezit. Plaza is nu in balbezit. Plaza draait met de bal, schiet en ... Rosário probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 8:0

31e minuut.
Velescu passt de bal met de wreef. Tinoco heeft problemen om de bal te vangen. Veidols verovert de bal door een tackle van achteren. Veidols haalt uit met een fantastische trap. Rosário maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 9:0

33e minuut.
Diniz onderschept slim de pass. Diniz passt de bal in één keer door. Bolton bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols onderschept slim de pass. Veidols schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lemmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lemmo passt de bal zonder na te denken. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols draait met de bal, schiet en ... Rosário bokst de bal weg.

37e minuut.
Tchetchoua speelt de bal door. Diniz heeft problemen om de bal te vangen. Veidols is nu in balbezit. Veidols schiet op doel. Rosário werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 10:0

39e minuut.
Bläsing kan de bal niet met de borst controleren. Bläsing passt de bal in één keer door. Tchetchoua is nu in balbezit. Tchetchoua geeft een hoge lob. Veidols krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 11:0

44e minuut.
Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza verovert de bal door een tackle van achteren. Tchetchoua geeft een lange en hoge pass. Veidols rent richting de bal. Veidols schiet op doel. Rosário verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lemmo geeft een lange en hoge pass. Daar is Plaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAKTO 22%, Barça 78%.
FAKTO - Barça 11:0

48e minuut.
Bläsing bereikt de bal nog maar net als eerste. Bläsing speelt de bal door. Daar is Plaza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plaza schiet op doel. Rosário maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 12:0

51e minuut.
Bläsing is nu in balbezit. Bläsing passt de bal met de wreef. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza geeft een lange en hoge pass. Daar is Tinoco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pichl rent richting de bal. Pichl geeft een hoge lob. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Veidols de bal. Veidols draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Tinoco is nu in balbezit. Lemmo is nu in balbezit. Lemmo speelt de bal door. Veidols is nu in balbezit. Veidols draait met de bal, schiet en ... Rosário kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 13:0

57e minuut.
Velescu heeft problemen om de bal te vangen. Velescu probeert naar een medespeler te passen. Tinoco bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Lemmo rent richting de bal. Lemmo met een sublieme pass. Plaza bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza draait met de bal, schiet en ... Rosário werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 14:0

60e minuut.
Bas bereikt de bal nog maar net als eerste. Bas met een sublieme pass. Tinoco is nu in balbezit. Veidols verovert de bal door een tackle van achteren. Veidols draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Rolón speelt de bal door. Lemmo rent richting de bal. Lemmo geeft een hoge lob. Plaza maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosário probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 15:0

65e minuut.
Pichl is nu in balbezit. Pichl passt de bal in één keer door. Veidols is nu in balbezit. Veidols draait met de bal, schiet en ... Rosário maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 16:0

66e minuut.
Daar is Velescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Velescu passt de bal in één keer door. Bläsing rent richting de bal. Plaza is nu in balbezit. Plaza haalt uit met een fantastische trap. Rosário verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Bolton kopt de bal weg. Daar is Tchetchoua, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tchetchoua geeft een hoge lob. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 17:0

70e minuut.
Tasca geeft een hoge lob. Bläsing is nu in balbezit. Bläsing geeft een hoge lob. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 18:0

71e minuut.
Kádár passt de bal met de wreef. Diniz probeert de bal aan de voet te houden. Tchetchoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaza rent richting de bal. Plaza schiet op doel. Rosário bokst de bal weg. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 19:0

73e minuut.
Lemmo is nu in balbezit. Klungelig pakt Lemmo de bal. Lemmo geeft de bal voor. Plaza krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 20:0

75e minuut.
Tchetchoua passt de bal in één keer door. Plaza rent richting de bal. Diniz is nu in balbezit. Plaza onderschept slim de pass. Plaza haalt uit met een fantastische trap. Rosário kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Veidols is nu in balbezit. Veidols haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 21:0

79e minuut.
Bolton rent richting de bal. Pichl onderschept slim de pass. Pichl passt de bal met de wreef. Veidols rent richting de bal. Veidols haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lemmo geeft een lange en hoge pass. Plaza rent richting de bal. Plaza draait met de bal, schiet en ... Rosário maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 22:0

83e minuut.
Bläsing heeft problemen om de bal te vangen. Bläsing speelt de bal door. Plaza met een sublieme pass. Veidols is nu in balbezit. Veidols schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 23:0

85e minuut.
Plaza passt de bal in één keer door. Brezovac speelt de bal door. Daar is Lemmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lemmo geeft de bal voor. Plaza maakt een snoekduik en kopt de bal. Rosário verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Tchetchoua passt de bal in één keer door. Pichl heeft problemen om de bal te vangen. Pichl geeft een hoge lob. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols schiet op doel. Rosário probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rosário speelt de bal door. Klungelig pakt Skinner de bal. Plaza speelt de bal door. Veidols bereikt de bal nog maar net als eerste. Veidols draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 24:0

90e minuut.
Pichl is nu in balbezit. Pichl passt de bal zonder na te denken. Plaza is nu in balbezit. Plaza schiet op doel. Rosário werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FAKTO - Barça 25:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FAKTO 20%, Barça 80%.
FAKTO - Barça 25:0