Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:15
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: San Siro
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 9069
Milan AC 07 Sliema Wanderers FC
Sárkány Tactiek McDonuts
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 4
55.1 gemiddelde waardering 43.7
goed Schieten solide
uitstekend Passen goed
redelijk Verdedigen redelijk


4e minuut.
Abela Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Abela Medici geeft de bal voor. Lezaun kopt de bal weg. Nyilasi is nu in balbezit. Nyilasi geeft een hoge lob. Fonk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Lezaun geeft een lange en hoge pass. Tabone kopt de bal weg. Nyilasi rent richting de bal. Nyilasi geeft een hoge lob. Mravović krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Dézsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Dézsi passt de bal in één keer door. Mravović met een sublieme pass. Gajda is nu in balbezit. Gajda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Abela Medici passt de bal met de wreef. Ferry rent richting de bal. Ferry geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Popović de bal. Popović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Nyilasi passt de bal zonder na te denken. Gajda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajda schiet op doel. Tabone probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fonk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 07 - Sliema Wanderers FC 1:0

24e minuut.
Inworp. Šefronas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abela Medici probeert naar een medespeler te passen. Ferry rent richting de bal. Ferry geeft een hoge lob. Regőczi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Albuquerque verovert de bal door een tackle van achteren. Albuquerque geeft een hoge lob. Đức Anh rent richting de bal. Nyilasi onderschept slim de pass. Nyilasi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Albuquerque geeft de bal voor. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabone tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mravović raakt geblesseerd tijdens het duel. Magasföldi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Daar is Arapa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anđušić met een sublieme pass. Dézsi is nu in balbezit. Mravović rent richting de bal. Mravović draait met de bal, schiet en ... Fonk bokst de bal weg.

42e minuut.
Haraldseid met de inworp. Nyilasi rent richting de bal. Nyilasi geeft een hoge lob. Gajda maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 07 - Sliema Wanderers FC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan AC 07 40%, Sliema Wanderers FC 60%.
Milan AC 07 - Sliema Wanderers FC 2:0

46e minuut.
Abela Medici raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mercieca komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Gajda kopt de bal weg. Nyilasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nyilasi speelt de bal door. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Šefronas geeft een hoge lob. Peplow rent richting de bal. Albuquerque verovert de bal door een tackle van achteren. Popović is nu in balbezit. Regőczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 07 - Sliema Wanderers FC 2:1

54e minuut.
Nyilasi is nu in balbezit. Nyilasi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tabone de bal. Mravović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mravović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Fonk trapt de bal weg. Mercieca kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Albuquerque de bal onder controle te krijgen. Popović bereikt de bal nog maar net als eerste. Popović draait met de bal, schiet en ... Paal!

58e minuut.
Nyilasi heeft problemen om de bal te vangen. Nyilasi passt de bal in één keer door. Dézsi is nu in balbezit. Dézsi schiet op doel. Mravović krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Haraldseid probeert de bal met de borst te controleren. Ferry onderschept slim de pass. Ferry geeft een lange en hoge pass. Popović bereikt de bal nog maar net als eerste. Popović schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

84e minuut.
Lezaun speelt de bal door. Nyilasi is nu in balbezit. Nyilasi geeft een hoge lob. Gajda maakt een snoekduik en kopt de bal. Fonk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Milan AC 07 - Sliema Wanderers FC 3:1

87e minuut.
Anđušić onderschept slim de pass. Haraldseid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercieca maakt een afschuwelijke overtreding. Mercieca krijgt een gele kaart. Haraldseid raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Haraldseid kan niet meer verder spelen. Lászka komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Lezaun geeft een lange en hoge pass. Mravović rent richting de bal. Bonavia legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mravović raakt geblesseerd tijdens het duel. Mravović legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Milan AC 07 42%, Sliema Wanderers FC 58%.
Milan AC 07 - Sliema Wanderers FC 3:1