Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jazo FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11218
Jazo FC Anaheim Mighty Ducks
samo jedan Tactiek v1
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.8 gemiddelde waardering 45.9
good Schieten average
outstanding Passen good
very good Verdedigen average


1e minuut.
Papaleo passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rašetić met de inworp. Mairesse is nu in balbezit. Mairesse draait met de bal, schiet en ... Henman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mairesse rent richting de bal. Mairesse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:0

3e minuut.
Klungelig pakt Biskup de bal. Pagnoncelli onderschept slim de pass. Rašetić rent richting de bal. Pagnoncelli onderschept slim de pass. Pagnoncelli haalt uit met een fantastische trap. Henman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Mairesse passt de bal zonder na te denken. Pagnoncelli rent richting de bal. Pagnoncelli passt de bal met de wreef. Mairesse rent richting de bal. Mairesse draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Grčić geeft de bal voor. Rašetić rent richting de bal. Pagnoncelli onderschept slim de pass. Pagnoncelli haalt uit met een fantastische trap. Henman probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Fafanđel is nu in balbezit. Fafanđel geeft een lange en hoge pass. Pagnoncelli is nu in balbezit. Pagnoncelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dutra rent richting de bal. Dutra passt de bal in één keer door. Pagnoncelli is nu in balbezit. Pagnoncelli schiet op doel. Henman werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:0

28e minuut.
Pregršt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pagnoncelli met een snelle inworp. Sladojević rent richting de bal. Sladojević draait met de bal, schiet en ... Fafanđel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sladojević is nu in balbezit. Sladojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:1

33e minuut.
Mairesse is nu in balbezit. Mairesse passt de bal met de wreef. Pagnoncelli rent richting de bal. Pagnoncelli haalt uit met een fantastische trap. Rašetić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Inworp. Pagnoncelli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sladojević rent richting de bal. Sladojević draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:2

39e minuut.
Mairesse probeert naar een medespeler te passen. Dutra heeft problemen om de bal te vangen. Dutra probeert naar een medespeler te passen. Pagnoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnoncelli draait met de bal, schiet en ... Henman bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 38%, Anaheim Mighty Ducks 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:2

50e minuut.
Karaś is nu in balbezit. Karaś geeft een hoge lob. Pagnoncelli rent richting de bal. Pagnoncelli draait met de bal, schiet en ... Henman probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Fafanđel met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sladojević met een snelle inworp. Mairesse bereikt de bal nog maar net als eerste. Mairesse schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Inworp. Pagnoncelli met een snelle inworp. Sladojević rent richting de bal. Sladojević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bajorski rent richting de bal. Bajorski passt de bal in één keer door. Rašetić rent richting de bal. Pagnoncelli verovert de bal door een tackle van achteren. Pagnoncelli schiet op doel. Henman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pagnoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnoncelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 46%, Anaheim Mighty Ducks 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:2