Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Jazo FC Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 10486
Jazo FC Anaheim Mighty Ducks
samo jedan Tactiek v1
62% Balbezit 38%
47% Spel op eigen helft 53%
17 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
64.4 gemiddelde waardering 46.3
very good Schieten average
formidable Passen good
solid Verdedigen average


2e minuut.
Repeteco met een sublieme pass. Mairesse rent richting de bal. Mairesse passt de bal zonder na te denken. Pagnoncelli rent richting de bal. Pagnoncelli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pagnoncelli is nu in balbezit. Pagnoncelli haalt uit met een fantastische trap. Henman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pagnoncelli met een snelle inworp. Sladojević is nu in balbezit. Sladojević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fafanđel trapt de bal weg. Pagnoncelli kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Sladojević is nu in balbezit. Fafanđel probeert naar een medespeler te passen. Todd kopt de bal weg. García Iglesias bereikt de bal nog maar net als eerste. García Iglesias haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pagnoncelli met een snelle inworp. Sladojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Sladojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sladojević schiet op doel. Fafanđel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:1

34e minuut.
Biskup bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligić is nu in balbezit. Biskup rent richting de bal. Gligić bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Repeteco passt de bal met de wreef. Tymrowski probeert naar een medespeler te passen. Pagnoncelli is nu in balbezit. Pagnoncelli draait met de bal, schiet en ... Henman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 49%, Anaheim Mighty Ducks 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:1

68e minuut.
Pagnoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnoncelli probeert naar een medespeler te passen. Lombardić probeert naar een medespeler te passen. Repeteco is nu in balbezit. Repeteco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Tymrowski met een sublieme pass. Papaleo is nu in balbezit. Mairesse met een sublieme pass. Papaleo rent richting de bal. Papaleo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Pagnoncelli met de inworp. Pagnoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnoncelli passt de bal met de wreef. Mairesse rent richting de bal. Mairesse schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:1

86e minuut.
Michels rent richting de bal. Michels geeft de bal voor. Repeteco bereikt de bal nog maar net als eerste. Repeteco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 45%, Anaheim Mighty Ducks 55%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 3:1