Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Baphomet's Throne
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3344
coldfear AC Mościska
mambałaga Tactiek Nowa Testowa
44% Balbezit 56%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
39.8 gemiddelde waardering 38.5
very good Schieten good
adequate Passen average
average Verdedigen good


4e minuut.
Spasojević geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Wrzecionkowski stond buitenspel. Andrzejewski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Nourredine is nu in balbezit. Nourredine haalt uit met een fantastische trap. Jáuregui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Wrzecionkowski controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Radu neemt vlug de vrije trap. Tekpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Camus onderschept slim de pass. Camus draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Kapoli heeft problemen om de bal te vangen. Kapoli geeft een hoge lob. Tekpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Adışen verovert de bal door een tackle van achteren. Adışen schiet op doel. Jáuregui bokst de bal weg. Klungelig pakt Camus de bal. Spasojević is nu in balbezit. Adışen is nu in balbezit. Adışen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - AC Mościska 0:1

9e minuut.
Daar is Kambur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkiewicz geeft de bal voor. Yukarı rent richting de bal. Yukarı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Radu verovert de bal door een tackle van achteren. Radu passt de bal zonder na te denken. Camus rent richting de bal. Camus draait met de bal, schiet en ... Jáuregui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - AC Mościska 0:2

17e minuut.
Na een snelle pass probeert Stolarz de bal onder controle te krijgen. Adışen kopt de bal weg. Topo geeft de bal voor. Deja bereikt de bal nog maar net als eerste. Deja haalt uit met een fantastische trap. Paal!

23e minuut.
Lebas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuncheddu onderschept slim de pass. Zuncheddu passt de bal met de wreef. Wrzecionkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzecionkowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Na een snelle pass probeert Radu de bal onder controle te krijgen. Deja bereikt de bal nog maar net als eerste. Deja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - AC Mościska 1:2

27e minuut.
Andrzejewski kopt de bal weg. Wędzyński met een sublieme pass. Żuchowski geeft de bal voor. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Wrzecionkowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
coldfear - AC Mościska 2:2

31e minuut.
Nourredine is nu in balbezit. Nourredine passt de bal met de wreef. Wrzecionkowski rent richting de bal. Wrzecionkowski haalt uit met een fantastische trap. Sztorc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - AC Mościska 3:2

38e minuut.
Zuncheddu is nu in balbezit. Zuncheddu probeert naar een medespeler te passen. Wrzecionkowski is nu in balbezit. Wrzecionkowski schiet op doel. Sztorc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - AC Mościska 4:2

43e minuut.
Jurkiewicz neemt vlug de vrije trap. Tekpar is nu in balbezit. Camus onderschept slim de pass. Camus draait met de bal, schiet en ... Jáuregui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - AC Mościska 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 51%, AC Mościska 49%.
coldfear - AC Mościska 4:3

46e minuut.
Alancewicz komt het veld opgelopen. Bechuano komt het veld opgelopen. Kazimierczak komt het veld opgelopen. Frade komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Dakessyan probeert de bal aan de voet te houden. Bechuano is nu in balbezit. Topo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechuano verovert de bal door een tackle van achteren. Bechuano draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Radu is nu in balbezit. Dakessyan onderschept slim de pass. Dakessyan speelt de bal door. Deja bereikt de bal nog maar net als eerste. Deja haalt uit met een fantastische trap. Sztorc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Yukarı passt de bal zonder na te denken. Bechuano is nu in balbezit. Żuchowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Żuchowski krijgt een gele kaart. Bechuano is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kambur zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kazimierczak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bechuano is nu in balbezit. Bechuano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Wędzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Bechuano verovert de bal door een tackle van achteren. Tekpar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bechuano onderschept slim de pass. Bechuano draait met de bal, schiet en ... Paal!

74e minuut.
Bechuano geeft de bal voor. Topo rent richting de bal. Kazimierczak onderschept slim de pass. Kazimierczak schiet op doel. Paal!

77e minuut.
Radu bereikt de bal nog maar net als eerste. Radu passt de bal zonder na te denken. Kazimierczak heeft problemen om de bal te vangen. Bechuano rent richting de bal. Bechuano schiet op doel. Jáuregui bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
coldfear - AC Mościska 4:4

82e minuut.
Żuchowski maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Kapoli probeert de bal met de borst te controleren. Kapoli probeert naar een medespeler te passen. Bechuano is nu in balbezit. Bechuano draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Yukarı heeft problemen om de bal te vangen. Yukarı met een sublieme pass. Kazimierczak is nu in balbezit. Kazimierczak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

87e minuut.
Spasojević is nu in balbezit. Spasojević passt de bal in één keer door. Bechuano is nu in balbezit. Bechuano draait met de bal, schiet en ... Jáuregui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
coldfear - AC Mościska 4:5

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dakessyan met de inworp. Topo controleert de bal met de borst. Bechuano is nu in balbezit. Bechuano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: coldfear 64%, AC Mościska 36%.
coldfear - AC Mościska 4:5