Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:38
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Silent Place
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 9504
Silent Sokker Team FC Torquay United
kurner 1.2 Tactiek bezpieczna
52% Balbezit 48%
63% Spel op eigen helft 37%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52 gemiddelde waardering 58.6
solide Schieten solide
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen zwak


3e minuut.
Bogdan speelt de bal door. Beldham is nu in balbezit. Beldham geeft de bal voor. Wingall is nu in balbezit. Wingall draait met de bal, schiet en ... Tammets kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Vamvakidis met een sublieme pass. Rodrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hocking is nu in balbezit. Rodrigo onderschept slim de pass. Rodrigo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - FC Torquay United 0:1

19e minuut.
Kirkpatrick rent richting de bal. Kirkpatrick passt de bal zonder na te denken. Daar is Wingall, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paouris bereikt de bal nog maar net als eerste. Paouris draait met de bal, schiet en ... Bogdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paouris rent richting de bal. Paouris draait met de bal, schiet en ... Paal!

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wingall zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodrigo met een sublieme pass. Dutka is nu in balbezit. Dutka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Wingall probeert naar een medespeler te passen. Kirkpatrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkpatrick speelt de bal door. Shipley bereikt de bal nog maar net als eerste. Shipley draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shipley rent richting de bal. Shipley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Wingall rent richting de bal. Wingall probeert naar een medespeler te passen. Franklin met een sublieme pass. Shipley is nu in balbezit. Shipley draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shipley rent richting de bal. Shipley schiet op doel. Tammets maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 68%, FC Torquay United 32%.
Silent Sokker Team - FC Torquay United 0:1

46e minuut.
Farjaszewski komt het veld opgelopen. Helvei komt het veld opgelopen. Dəmirli komt het veld opgelopen. Angelucci komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Crews met een sublieme pass. Bogdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogdan geeft de bal voor. Wingall rent richting de bal. Wingall haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Dutka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rodrigo is nu in balbezit. Rodrigo passt de bal met de wreef. Dutka rent richting de bal. Dutka haalt uit met een fantastische trap. Bogdan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dutka zal de hoekschop nemen. Paouris rent richting de bal. Paouris schiet op doel. Bogdan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silent Sokker Team - FC Torquay United 0:2

71e minuut.
Rodrigo rent richting de bal. Rodrigo passt de bal met de wreef. Dutka rent richting de bal. Wingall onderschept slim de pass. Wingall schiet op doel. Dəmirli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Crews rent richting de bal. Crews passt de bal met de wreef. Brabham speelt de bal door. Bonetig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonetig draait met de bal, schiet en ... Dəmirli bokst de bal weg. Bonetig bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonetig schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silent Sokker Team 59%, FC Torquay United 41%.
Silent Sokker Team - FC Torquay United 0:2