Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 13:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: .:*Devils FC*:. Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1083
.:*Devils FC*:. FVT
lucife7 Tactiek FVT.2
53% Balbezit 47%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 43.1
uitmuntend Schieten goed
uitstekend Passen matig
uitstekend Verdedigen zeer goed


2e minuut.
Bonera geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piperal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abadexo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadexo geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Bonera geeft de bal voor. Daar is Rădulescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rădulescu probeert naar een medespeler te passen. Serra is nu in balbezit. Serra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Gutfeld passt de bal met de wreef. Zanfrini rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gutfeld zal de hoekschop nemen. Zanfrini maakt een snoekduik en kopt de bal. Karacabey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Quattrocchi geeft een lange en hoge pass. Rădulescu rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Stan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rădulescu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zanfrini rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Remedios probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Żurański geeft een lange en hoge pass. Mackuf is nu in balbezit. Mackuf schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - FVT 1:0

12e minuut.
Palamà geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bărzoi met de inworp. Remedios geeft een lange en hoge pass. Serra krijgt zijn hoofd ertegen. Delcroix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Myhrvold is nu in balbezit. Mackuf onderschept slim de pass. Mackuf geeft de bal voor. Serra geeft de bal voor. Mackuf krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Quattrocchi probeert naar een medespeler te passen. Farris controleert de bal met de borst. Abadexo speelt de bal door. Klungelig pakt Serra de bal. Serra schiet op doel. Delcroix bokst de bal weg.

30e minuut.
Abadexo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stan geeft de bal voor. Sędek probeert de bal met de borst te controleren. Zanfrini is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gutfeld zal de hoekschop nemen. Zanfrini maakt een snoekduik en kopt de bal. Karacabey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Mackuf rent richting de bal. Mackuf passt de bal met de wreef. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra schiet op doel. Delcroix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - FVT 2:0

41e minuut.
Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Myhrvold. Serra raakt geblesseerd tijdens het duel. Bărzoi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mackuf springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doeltrap. Delcroix trapt de bal weg. Remedios kopt de bal weg. Mackuf rent richting de bal. Mackuf draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:*Devils FC*:. 29%, FVT 71%.
.:*Devils FC*:. - FVT 2:0

46e minuut.
Frumboli komt het veld opgelopen. Jait komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Abadexo passt de bal in één keer door. Piperal bereikt de bal nog maar net als eerste. Piperal met een sublieme pass. Serra is nu in balbezit. Serra haalt uit met een fantastische trap. Delcroix bokst de bal weg.

59e minuut.
Abadexo rent richting de bal. Abadexo met een sublieme pass. Daar is Mackuf, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mackuf haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - FVT 3:0

60e minuut.
Bărzoi speelt de bal door. Mackuf rent richting de bal. Daar is Serra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serra haalt uit met een fantastische trap. Delcroix probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - FVT 4:0

61e minuut.
Mackuf met een sublieme pass. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Myhrvold zijn tegenspeler op de grond. Myhrvold krijgt een gele kaart. Serra is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bărzoi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mackuf krijgt zijn hoofd ertegen. Delcroix bokst de bal weg. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - FVT 5:0

63e minuut.
Farris passt de bal zonder na te denken. Bărzoi geeft de bal voor. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra is nu in balbezit. Serra draait met de bal, schiet en ... Delcroix probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mackuf rent richting de bal. Mackuf draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - FVT 6:0

65e minuut.
Remedios geeft een hoge lob. Mackuf rent richting de bal. Myhrvold begaat een overtreding. Myhrvold krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Mackuf is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bărzoi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mackuf krijgt zijn hoofd ertegen. Delcroix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Remedios is nu in balbezit. Remedios passt de bal met de wreef. Serra rent richting de bal. Serra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - FVT 7:0

70e minuut.
Abadexo bereikt de bal nog maar net als eerste. Abadexo geeft een hoge lob. Serra bereikt de bal nog maar net als eerste. Serra draait met de bal, schiet en ... Delcroix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - FVT 8:0

75e minuut.
Serra rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Kofroň ... Strafschop! Serra raakt geblesseerd tijdens het duel. Ţugulea komt het veld opgelopen. Abadexo neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Matusiewicz controleert de bal met de borst. Mackuf is nu in balbezit. Matusiewicz begaat een overtreding. Matusiewicz krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Bărzoi passt de bal met de wreef. Żurański is nu in balbezit. Żurański met een sublieme pass. Mackuf rent richting de bal. Mackuf haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - FVT 9:0

83e minuut.
Ţugulea passt de bal zonder na te denken. Piperal is nu in balbezit. Piperal passt de bal zonder na te denken. Ţugulea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap. Delcroix kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Żurański verovert de bal door een tackle van achteren. Żurański passt de bal zonder na te denken. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugulea is nu in balbezit. Ţugulea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bărzoi passt de bal zonder na te denken. Ţugulea rent richting de bal. Mackuf bereikt de bal nog maar net als eerste. Mackuf draait met de bal, schiet en ... Delcroix maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
.:*Devils FC*:. - FVT 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .:*Devils FC*:. 21%, FVT 79%.
.:*Devils FC*:. - FVT 10:0