Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 18:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: csikicsuki Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers:
VIRTUS Lufa!
3cs+def proba Tactiek 5-2-3 NeW
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
58.3 gemiddelde waardering 42.9
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
excellent Verdedigen adequate


13e minuut.
Petković verovert de bal door een tackle van achteren. Petković geeft een hoge lob. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka schiet op doel. Langvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - Lufa! 1:0

15e minuut.
Mureşanu geeft een lange en hoge pass. Someşan heeft problemen om de bal te vangen. Ellerman speelt de bal door. Chałas is nu in balbezit. Chałas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Mureşanu passt de bal in één keer door. Graczyk rent richting de bal. Graczyk geeft de bal voor. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka draait met de bal, schiet en ... Langvik bokst de bal weg. Daar is Milanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vadkerti is nu in balbezit. Vadkerti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - Lufa! 2:0

32e minuut.
Someşan bereikt de bal nog maar net als eerste. Someşan passt de bal met de wreef. Muzyka is nu in balbezit. Muzyka schiet op doel. Langvik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - Lufa! 3:0

34e minuut.
Omran rent richting de bal. Omran geeft een lange en hoge pass. Zagdański probeert naar een medespeler te passen. Chałas is nu in balbezit. Chałas schiet op doel. Caterincă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Houston verovert de bal door een tackle van achteren. Houston geeft de bal voor. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka draait met de bal, schiet en ... Langvik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - Lufa! 4:0

41e minuut.
Petković bereikt de bal nog maar net als eerste. Petković passt de bal met de wreef. Daar is Vadkerti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petković is nu in balbezit. Petković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - Lufa! 5:0

43e minuut.
Petković met een sublieme pass. Vadkerti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadkerti passt de bal zonder na te denken. Graczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Graczyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS 41%, Lufa! 59%.
VIRTUS - Lufa! 5:0

54e minuut.
Klungelig pakt Villoldo de bal. Petković probeert naar een medespeler te passen. Muzyka bereikt de bal nog maar net als eerste. Muzyka schiet op doel. Langvik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
VIRTUS - Lufa! 6:0

56e minuut.
Milanić geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Someşan rent richting de bal. Someşan geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Someşan is nu in balbezit. Someşan met een sublieme pass. Muzyka is nu in balbezit. Vadkerti is nu in balbezit. Vadkerti haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Zagdański met een sublieme pass. Hataylılar rent richting de bal. Hataylılar geeft de bal voor. Chałas is nu in balbezit. Chałas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Calandriello rent richting de bal. Mureşanu onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Omran. Omran krijgt een gele kaart. Mureşanu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VIRTUS 35%, Lufa! 65%.
VIRTUS - Lufa! 6:0