Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC AVE Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 292
FC AVE FC AVE FE
Blitzkrieg Tactiek Moje Taktika
54% Balbezit 46%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
31.5 gemiddelde waardering 24.8
redelijk Schieten matig
redelijk Passen slecht
matig Verdedigen zwak


9e minuut.
Pavlus speelt de bal door. Dobrevski rent richting de bal. Dobrevski speelt de bal door. Hajas rent richting de bal. Hajas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - FC AVE FE 1:0

14e minuut.
Picotto probeert naar een medespeler te passen. Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski passt de bal in één keer door. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Pupínek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Devátý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vokáč is nu in balbezit. Vokáč geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Vysočanský bereikt de bal nog maar net als eerste. Vysočanský geeft de bal voor. Pupínek heeft problemen om de bal te vangen. Hajas rent richting de bal. Hajas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Pavlus met een sublieme pass. Klungelig pakt Rakovnický de bal. Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski draait met de bal, schiet en ... Pleśnar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - FC AVE FE 2:0

28e minuut.
Picotto passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dobrevski de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rakovnický. Rakovnický krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Kopčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Picotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Picotto passt de bal zonder na te denken. Lopo García is nu in balbezit. Lopo García haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jezevec verovert de bal door een tackle van achteren. Jezevec passt de bal met de wreef. Játro bereikt de bal nog maar net als eerste. Lopo García is nu in balbezit. Lopo García schiet op doel. Zvolský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Játro bereikt de bal nog maar net als eerste. Játro schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - FC AVE FE 2:1

37e minuut.
Hajas probeert naar een medespeler te passen. Dobrevski is nu in balbezit. Lopo García tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lopo García krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AVE 38%, FC AVE FE 62%.
FC AVE - FC AVE FE 2:1

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Dobrevski de bal onder controle te krijgen. Vysočanský is nu in balbezit. Vysočanský passt de bal zonder na te denken. Hajas is nu in balbezit. Hajas haalt uit met een fantastische trap. Pleśnar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Rakovnický neemt vlug de vrije trap. Picotto rent richting de bal. Picotto passt de bal met de wreef. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - FC AVE FE 3:1

58e minuut.
Pupínek is nu in balbezit. Vokáč onderschept slim de pass. Vokáč speelt de bal door. Dobrevski is nu in balbezit. Dobrevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - FC AVE FE 4:1

62e minuut.
Vysočanský is nu in balbezit. Grošek verovert de bal door een tackle van achteren. Picotto speelt de bal door. Dobrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrevski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kopčák is nu in balbezit. Picotto verovert de bal door een tackle van achteren. Vejtiska met een sublieme pass. Dobrevski heeft problemen om de bal te vangen. Dobrevski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dobrevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobrevski haalt uit met een fantastische trap. Pleśnar probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pleśnar niet meer kan verder spelen. Kalous komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt Hajas de bal. Jezevec rent richting de bal. Vokáč verovert de bal door een tackle van achteren. Hajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajas draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC AVE - FC AVE FE 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AVE 29%, FC AVE FE 71%.
FC AVE - FC AVE FE 5:1