Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-15 01:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Deportivo Motoyoé Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 6572
Deportivo Motoyoé gmochy
arcade 3 Tactiek antidotum
52% Balbezit 48%
30% Spel op eigen helft 70%
37 Doelpogingen 11
6 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
50.1 gemiddelde waardering 44
zeer goed Schieten zeer goed
uitstekend Passen redelijk
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla geeft de bal voor. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero draait met de bal, schiet en ... Kőfaragó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Motoyoé - gmochy 1:0

4e minuut.
Etcheverry bereikt de bal nog maar net als eerste. Etcheverry geeft de bal voor. Pulower controleert de bal met de borst. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Bolívar is nu in balbezit. Bolívar geeft de bal voor. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Motoyoé - gmochy 2:0

14e minuut.
Klungelig pakt Ferrufino de bal. Dell`Era begaat een overtreding. Ferrufino is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bonilla zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Sevrini maakt een snoekduik en kopt de bal. Kőfaragó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Motoyoé - gmochy 3:0

16e minuut.
Rivero onderschept slim de pass. Pulower rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rivero. Rivero krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Laime rent richting de bal. Aveni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Laime is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nagashiro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ferrufino kopt de bal weg. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini draait met de bal, schiet en ... Kőfaragó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rivero is nu in balbezit. Rivero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Motoyoé - gmochy 4:0

25e minuut.
Brands passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lippai verovert de bal door een tackle van achteren. Lippai met een sublieme pass. Claasen controleert de bal met de borst. Lippai rent richting de bal. Lippai haalt uit met een fantastische trap. Nagashiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lippai geeft een hoge lob. Aveni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Motoyoé - gmochy 4:1

36e minuut.
Lippai is nu in balbezit. Lippai passt de bal zonder na te denken. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini schiet op doel. Kőfaragó maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonilla met een snelle inworp. Iturralde is nu in balbezit. Iturralde geeft een lange en hoge pass. Rivero maakt een snoekduik en kopt de bal. Kőfaragó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Dell`Era is nu in balbezit. Pulower met een sublieme pass. Bonilla geeft de bal voor. Rivero rent richting de bal. Rivero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Motoyoé 28%, gmochy 72%.
Deportivo Motoyoé - gmochy 4:1

47e minuut.
Bonilla rent richting de bal. Bonilla geeft de bal voor. Sevrini is nu in balbezit. Sevrini draait met de bal, schiet en ... Kőfaragó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Motoyoé - gmochy 5:1

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kőfaragó trapt de bal weg. Buculei heeft problemen om de bal te vangen. Bonilla rent richting de bal. Bonilla schiet op doel. Kőfaragó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla geeft de bal voor. Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferrufino schiet op doel. Na een snelle pass probeert Turcu de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bonilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rivero springt en kopt de bal. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Motoyoé - gmochy 6:1

52e minuut.
Widuch geeft een lange en hoge pass. Etcheverry is nu in balbezit. Schiavone verovert de bal door een tackle van achteren. Schiavone geeft een lange en hoge pass. Aveni springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Schiavone met een sublieme pass. Klungelig pakt Claasen de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Etcheverry. Etcheverry krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Schiavone rent richting de bal. Iturralde verovert de bal door een tackle van achteren. Iturralde geeft een lange en hoge pass. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Kőfaragó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Iturralde zal de hoekschop nemen. Sevrini krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Motoyoé - gmochy 7:1

59e minuut.
Calabi geeft de bal voor. Buitenspel voor Sevrini. Goede buitenspelval van de verdediging. Turcu neemt vlug de vrije trap. Lippai rent richting de bal. Lippai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Bonilla kopt de bal weg. Schiavone rent richting de bal. Etcheverry begaat een overtreding. Etcheverry krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Een oude blessure zorgt ervoor dat Nagashiro niet meer kan verder spelen. Kuśnierewicz komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Schiavone is nu in balbezit. Schiavone geeft de bal voor. Lippai bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippai haalt uit met een fantastische trap. Kuśnierewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Motoyoé - gmochy 7:2

69e minuut.
Iturralde heeft problemen om de bal te vangen. Schiavone met een sublieme pass. Aveni is nu in balbezit. Aveni draait met de bal, schiet en ... Kuśnierewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Motoyoé - gmochy 7:3

70e minuut.
Iturralde kopt de bal weg. Rivero rent richting de bal. Ferrufino is nu in balbezit. Rivero is nu in balbezit. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Kőfaragó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Sevrini is nu in balbezit. Sevrini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Motoyoé - gmochy 8:3

71e minuut.
Klungelig pakt Renjel de bal. Aveni bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Aveni de bal. Aveni draait met de bal, schiet en ... Kuśnierewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Iturralde kopt de bal weg. Klungelig pakt Pulower de bal. Rivero is nu in balbezit. Rivero schiet op doel. Kőfaragó probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Schiavone rent richting de bal. Schiavone passt de bal zonder na te denken. Buculei rent richting de bal. Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla passt de bal met de wreef. Kőfaragó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rivero is nu in balbezit. Rivero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Motoyoé - gmochy 9:3

78e minuut.
Claasen passt de bal in één keer door. Widuch is nu in balbezit. Widuch geeft een hoge lob. Daar is Sevrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sevrini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Schiavone is nu in balbezit. Schiavone passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Widuch de bal. Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturralde schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ferrufino is nu in balbezit. Ferrufino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Motoyoé - gmochy 10:3

84e minuut.
Bonilla probeert naar een medespeler te passen. Iturralde rent richting de bal. Iturralde met een sublieme pass. Sevrini rent richting de bal. Sevrini haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Klungelig pakt Dell`Era de bal. Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini is nu in balbezit. Sevrini haalt uit met een fantastische trap. Kőfaragó probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rivero heeft problemen om de bal te vangen. Rivero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Motoyoé - gmochy 11:3

86e minuut.
Bonilla rent richting de bal. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini haalt uit met een fantastische trap. Kőfaragó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Motoyoé - gmochy 12:3

87e minuut.
Ferrufino probeert naar een medespeler te passen. Bonilla speelt de bal door. Rivero bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivero haalt uit met een fantastische trap. Pulower probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Kőfaragó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Claasen controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Laime maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini haalt uit met een fantastische trap. Kőfaragó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Deportivo Motoyoé - gmochy 13:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Deportivo Motoyoé 32%, gmochy 68%.
Deportivo Motoyoé - gmochy 13:3