Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
alkmaar90 PEPPERSON
442v3@H Tactiek Threesome
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
17 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
66 gemiddelde waardering 65
uitmuntend Schieten uitmuntend
uitstekend Passen zeer goed
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Ricetti is nu in balbezit. Ricetti geeft de bal voor. Ambrożewski heeft problemen om de bal te vangen. Pouso Alto rent richting de bal. Pouso Alto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Ricetti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Ambrożewski is nu in balbezit. Ambrożewski passt de bal met de wreef. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Roser rent richting de bal. Roser met een sublieme pass. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - PEPPERSON 1:0

31e minuut.
Majorano met een sublieme pass. Crabu is nu in balbezit. Crabu geeft de bal voor. Tajner is nu in balbezit. Tajner draait met de bal, schiet en ... Radosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Mateja geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fossaceca de bal onder controle te krijgen. Tajner speelt de bal door. Daar is Majorano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majorano geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Radosz probeert wanhopig de bal te grijpen. Pouso Alto bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alkmaar90 - PEPPERSON 1:1

41e minuut.
Sini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Di Sipio de bal. Pouso Alto is nu in balbezit. Pouso Alto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - PEPPERSON 1:2

43e minuut.
Tkachev passt de bal zonder na te denken. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampedri verovert de bal door een tackle van achteren. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Majorano speelt de bal door. Fossaceca bereikt de bal nog maar net als eerste. Pouso Alto rent richting de bal. Pouso Alto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - PEPPERSON 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 57%, PEPPERSON 43%.
alkmaar90 - PEPPERSON 1:3

46e minuut.
Tamurri komt het veld opgelopen. Oppizi komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Despott verovert de bal door een tackle van achteren. Pouso Alto maakt een afschuwelijke overtreding. Despott is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Di Sipio zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Buza kopt de bal weg. Galande probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Tamurri speelt de bal door. Majorano bereikt de bal nog maar net als eerste. Majorano geeft een hoge lob. Tajner is nu in balbezit. Tajner haalt uit met een fantastische trap. Radosz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ambrożewski verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Sini geeft een lange en hoge pass. Mateja bereikt de bal nog maar net als eerste. Majorano verovert de bal door een tackle van achteren. Majorano draait met de bal, schiet en ... Radosz maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Tkachev heeft problemen om de bal te vangen. Zampedri onderschept slim de pass. Zampedri geeft een hoge lob. Pouso Alto rent richting de bal. Pouso Alto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Roser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stolarczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Stolarczyk geeft een hoge lob. Tkachev is nu in balbezit. Tkachev draait met de bal, schiet en ... Galande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Chiaretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiaretto geeft een hoge lob. Tkachev kopt de bal weg. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Majorano speelt de bal door. Pouso Alto rent richting de bal. Di Sipio legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pouso Alto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pouso Alto legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Radosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Postini rent richting de bal. Despott onderschept slim de pass. Despott geeft de bal voor. Buza is nu in balbezit. Buza draait met de bal, schiet en ... Galande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Roser rent richting de bal. Roser passt de bal zonder na te denken. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - PEPPERSON 2:3

77e minuut.
Despott bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Crabu. Despott is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czyszanowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tkachev rent richting de bal. Buza rent richting de bal. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Inworp. Czyszanowski met een snelle inworp. Despott geeft een hoge lob. Buza krijgt zijn hoofd ertegen. Galande werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pouso Alto kopt de bal weg. Oppizi is nu in balbezit. Oppizi speelt de bal door. Klungelig pakt Majorano de bal. Majorano schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Sini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Despott is nu in balbezit. Despott passt de bal zonder na te denken. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev draait met de bal, schiet en ... Galande kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Zampedri is nu in balbezit. Despott verovert de bal door een tackle van achteren. Despott geeft een lange en hoge pass. Buza rent richting de bal. Buza haalt uit met een fantastische trap. Galande verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Sini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tkachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkachev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
alkmaar90 - PEPPERSON 3:3

87e minuut.
Stolarczyk rent richting de bal. Stolarczyk geeft de bal voor. Buza bereikt de bal nog maar net als eerste. Buza schiet op doel. Galande werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
alkmaar90 - PEPPERSON 4:3

89e minuut.
Tamurri verovert de bal door een tackle van achteren. Roser heeft problemen om de bal te vangen. Roser speelt de bal door. Buza kan de bal niet met de borst controleren. Buza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: alkmaar90 47%, PEPPERSON 53%.
alkmaar90 - PEPPERSON 4:3