Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: F.C.ROCAFORT Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 1994
F.C.ROCAFORT CSD-Comunicaciones
352 Tactiek probando-proband
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
36.2 gemiddelde waardering 49.7
good Schieten solid
average Passen good
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Vukčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukčević speelt de bal door. Bagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagin draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - CSD-Comunicaciones 0:1

9e minuut.
Shterev passt de bal zonder na te denken. Puigdollers heeft problemen om de bal te vangen. Puigdollers passt de bal zonder na te denken. Franciscono rent richting de bal. Franciscono draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zaldivar geeft een lange en hoge pass. Inworp. Morante met de inworp. Shterev met een sublieme pass. Puigdollers geeft een hoge lob. Denk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Vukčević probeert naar een medespeler te passen. Bagin is nu in balbezit. Bagin draait met de bal, schiet en ... Autet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baroña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - CSD-Comunicaciones 0:2

16e minuut.
Shterev passt de bal met de wreef. Danaos is nu in balbezit. Danaos speelt de bal door. Franciscono is nu in balbezit. Franciscono haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pérez Arrieta kan de bal niet met de borst controleren. Cidon rent richting de bal. Cidon passt de bal zonder na te denken. Vukčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukčević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kalasçı kopt de bal weg. Bagin rent richting de bal. Bagin passt de bal met de wreef. Cidon is nu in balbezit. Cidon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Puigdollers met een sublieme pass. Danaos rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Gnatkowski ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gnatkowski naar de kleedkamers voor een vroege douche. Danaos raakt geblesseerd tijdens het duel. Puigdollers legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - CSD-Comunicaciones 1:2

26e minuut.
Cidon onderschept slim de pass. Cidon passt de bal zonder na te denken. Vukčević rent richting de bal. Vukčević draait met de bal, schiet en ... Baroña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - CSD-Comunicaciones 1:3

28e minuut.
Pérez Arrieta passt de bal in één keer door. Vukčević bereikt de bal nog maar net als eerste. Vukčević met een sublieme pass. Bagin is nu in balbezit. Bagin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - CSD-Comunicaciones 1:4

31e minuut.
Autet verovert de bal door een tackle van achteren. Autet geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pérez Arrieta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vukčević geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. Bagin springt en kopt de bal. Baroña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - CSD-Comunicaciones 1:5

41e minuut.
Autet verovert de bal door een tackle van achteren. Shterev probeert naar een medespeler te passen. Pérez Arrieta geeft een hoge lob. Vukčević rent richting de bal. Vukčević geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cidon kopt de bal weg. Kalasçı is nu in balbezit. Shterev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kalasçı raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bagin neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - CSD-Comunicaciones 1:6

45e minuut.
Morante met een snelle inworp. Cidon is nu in balbezit. Cidon passt de bal zonder na te denken. Bagin rent richting de bal. Bagin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ROCAFORT 63%, CSD-Comunicaciones 37%.
F.C.ROCAFORT - CSD-Comunicaciones 1:6

49e minuut.
Puigdollers rent richting de bal. Franciscono rent richting de bal. Zaldivar bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciscono onderschept slim de pass. Franciscono schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Testa heeft problemen om de bal te vangen. Kalasçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalasçı passt de bal zonder na te denken. Bagin rent richting de bal. Bagin haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - CSD-Comunicaciones 1:7

62e minuut.
Malagón is nu in balbezit. Cidon verovert de bal door een tackle van achteren. Cidon speelt de bal door. Vukčević is nu in balbezit. Vukčević schiet op doel. Baroña probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Morante probeert de bal aan de voet te houden. Vukčević is nu in balbezit. Cidon is nu in balbezit. Cidon draait met de bal, schiet en ... Baroña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - CSD-Comunicaciones 1:8

75e minuut.
Vukčević passt de bal zonder na te denken. Cidon bereikt de bal nog maar net als eerste. Cidon passt de bal zonder na te denken. Bagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagin schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Jussilainen geeft een hoge lob. Vukčević speelt de bal door. Cidon met een sublieme pass. Bagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagin draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - CSD-Comunicaciones 1:9

81e minuut.
Morante rent richting de bal. Pérez Arrieta onderschept slim de pass. Pérez Arrieta met een sublieme pass. Vukčević rent richting de bal. Vukčević geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Malagón verovert de bal door een tackle van achteren. Malagón passt de bal met de wreef. Morante probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Franciscono de bal. Franciscono draait met de bal, schiet en ... Denk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Vukčević is nu in balbezit. Vukčević met een sublieme pass. Kalasçı bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagin is nu in balbezit. Bagin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.ROCAFORT - CSD-Comunicaciones 1:10

89e minuut.
Danaos met een sublieme pass. Jussilainen is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Helguera Bujía geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Franciscono springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.ROCAFORT 54%, CSD-Comunicaciones 46%.
F.C.ROCAFORT - CSD-Comunicaciones 1:10