Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion WKS Wawel
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4087
WKS Wawel Kraków POLSKA HUSARIA
Peszel-T Tactiek polo
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 51.4
very good Schieten very good
very good Passen solid
good Verdedigen adequate


2e minuut.
Montiel met een sublieme pass. Daar is Melo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melo passt de bal in één keer door. Oligati bereikt de bal nog maar net als eerste. Oligati haalt uit met een fantastische trap. Łądka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Melo neemt de hoekschop. Quacchero kopt de bal weg. Łądka bokst de bal weg.

6e minuut.
Klungelig pakt Oligati de bal. Meczecki rent richting de bal. Meczecki probeert naar een medespeler te passen. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - POLSKA HUSARIA 0:1

10e minuut.
Bidas rent richting de bal. Kobylaniec probeert naar een medespeler te passen. Bidas met een sublieme pass. Klungelig pakt Smoluchowski de bal. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... Faryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Kobylaniec kopt de bal weg. Klungelig pakt Oligati de bal. Lew met een sublieme pass. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko geeft een lange en hoge pass. Faryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Unmensch de bal. Młot is nu in balbezit. Młot schiet op doel. Faryński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Melo speelt de bal door. Klekowski is nu in balbezit. Klekowski passt de bal in één keer door. Oligati is nu in balbezit. Oligati schiet op doel. Łądka bokst de bal weg.

16e minuut.
Lech is nu in balbezit. Lech geeft een lange en hoge pass. Smoluchowski kopt de bal weg. Młot is nu in balbezit. Młot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Unmensch kopt de bal weg. Gałuszko heeft problemen om de bal te vangen. Gałuszko met een sublieme pass. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Łądka trapt de bal weg van het doel. Lech kopt de bal weg. Meczecki probeert naar een medespeler te passen. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Gałuszko met een sublieme pass. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Lech met een sublieme pass. Bidas rent richting de bal. Bidas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Meczecki passt de bal in één keer door. Młot rent richting de bal. Meczecki probeert naar een medespeler te passen. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. Faryński bokst de bal weg.

27e minuut.
Meczecki geeft een lange en hoge pass. Lech rent richting de bal. Lech geeft de bal voor. Bidas kan de bal niet met de borst controleren. Bidas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Meczecki onderschept slim de pass. Meczecki passt de bal in één keer door. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski passt de bal zonder na te denken. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Contreras raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Găină komt het veld opgelopen. Melo met een snelle inworp. Özer bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Găină geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Bidas speelt de bal door. Młot heeft problemen om de bal te vangen. Unmensch rent richting de bal. Młot onderschept slim de pass. Młot haalt uit met een fantastische trap. Faryński bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wawel Kraków 60%, POLSKA HUSARIA 40%.
WKS Wawel Kraków - POLSKA HUSARIA 0:1

46e minuut.
Makulec onderschept slim de pass. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko passt de bal in één keer door. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Unmensch heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Lech verovert de bal door een tackle van achteren. Lech geeft een hoge lob. Młot rent richting de bal. Młot schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Smoluchowski rent richting de bal. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Okorski geeft een hoge lob. Bidas met een sublieme pass. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot rent richting de bal. Młot schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Özer raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ayla komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Bidas met een snelle inworp. Meczecki rent richting de bal. Găină begaat een overtreding. Meczecki wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Meczecki kan niet meer verder spelen. Lubszczyk komt het veld opgelopen. Lubszczyk met een snel genomen vrije trap. Młot krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Lubszczyk geeft de bal voor. Smoluchowski kopt de bal weg. Młot rent richting de bal. Młot schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - POLSKA HUSARIA 0:2

56e minuut.
Melo rent richting de bal. Gałuszko geeft een lange en hoge pass. Bidas met een sublieme pass. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. Faryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Oligati speelt de bal door. Klekowski is nu in balbezit. Klekowski geeft de bal voor. Quacchero krijgt zijn hoofd ertegen. Łądka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - POLSKA HUSARIA 1:2

63e minuut.
Lech speelt de bal door. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski draait met de bal, schiet en ... Muntenuş probeert de bal aan de voet te houden. Faryński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Ayla rent richting de bal. Smoluchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. Faryński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Klekowski heeft problemen om de bal te vangen. Oligati bereikt de bal nog maar net als eerste. Oligati geeft een lange en hoge pass. Quacchero is nu in balbezit. Quacchero schiet op doel. Łądka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Młot is nu in balbezit. Młot met een sublieme pass. Lech is nu in balbezit. Lech geeft een hoge lob. Smoluchowski krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Bidas is nu in balbezit. Bidas geeft de bal voor. Smoluchowski is nu in balbezit. Smoluchowski haalt uit met een fantastische trap. Faryński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - POLSKA HUSARIA 1:3

70e minuut.
Melo is nu in balbezit. Melo geeft de bal voor. Găină bereikt de bal nog maar net als eerste. Oligati bereikt de bal nog maar net als eerste. Oligati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Melo probeert naar een medespeler te passen. Okorski heeft problemen om de bal te vangen. Quacchero bereikt de bal nog maar net als eerste. Quacchero draait met de bal, schiet en ... Łądka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
WKS Wawel Kraków - POLSKA HUSARIA 2:3

77e minuut.
Tomalak komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Makulec geeft een lange en hoge pass. Montiel controleert de bal met de borst. Lech is nu in balbezit. Lech geeft de bal voor. Smoluchowski springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Oligati kopt de bal weg. Daar is Okorski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quacchero rent richting de bal. Quacchero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WKS Wawel Kraków - POLSKA HUSARIA 3:3

87e minuut.
Ayla heeft problemen om de bal te vangen. Lubszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lubszczyk geeft de bal voor. Młot bereikt de bal nog maar net als eerste. Młot draait met de bal, schiet en ... Faryński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WKS Wawel Kraków 56%, POLSKA HUSARIA 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WKS Wawel Kraków - POLSKA HUSARIA 3:3