Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 00:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: C.T.E Jacinto Lara
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2252
Real Portuguesa FC Bananas FC
RPFC-5-3-2-A Tactiek La Gloriosa
53% Balbezit 47%
27% Spel op eigen helft 73%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
45 gemiddelde waardering 35.3
very good Schieten average
solid Passen good
adequate Verdedigen adequate


9e minuut.
Zuffellato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naumavičius geeft een lange en hoge pass. Daar is Achtner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso rent richting de bal. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Gómez Cela verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Bréchet bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumavičius bereikt de bal nog maar net als eerste. Naumavičius probeert naar een medespeler te passen. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Alonso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Achtner is nu in balbezit. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel. Gómez Cela werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

18e minuut.
Naumavičius met een sublieme pass. Alonso is nu in balbezit. Gîrbaciu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Alonso is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alonso zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - Bananas FC 1:0

19e minuut.
Myllymäki speelt de bal door. Daar is Gardynik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Naumavičius speelt de bal door. Zuffellato met een sublieme pass. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez Cela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Alonso is nu in balbezit. Alonso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - Bananas FC 2:0

21e minuut.
Anderson is nu in balbezit. Anderson geeft de bal voor. Zuffellato kopt de bal weg. Klungelig pakt Alonso de bal. Alonso haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Rover onderschept slim de pass. Rover geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuffellato met een snelle inworp. Naumavičius geeft een lange en hoge pass. Gómez Cela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - Bananas FC 3:0

28e minuut.
Rover verovert de bal door een tackle van achteren. Anderson bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderson passt de bal met de wreef. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Zuffellato met een snelle inworp. Naumavičius rent richting de bal. Naumavičius passt de bal in één keer door. Alonso rent richting de bal. Alonso schiet op doel. Gómez Cela bokst de bal weg.

30e minuut.
Rover geeft een hoge lob. Inworp. Anderson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naumavičius rent richting de bal. Naumavičius geeft de bal voor. Gómez Cela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Gómez Cela probeert naar een medespeler te passen. Zuffellato bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuffellato probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Alonso de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ... Gómez Cela kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Zuffellato met een sublieme pass. Achtner heeft problemen om de bal te vangen. Achtner passt de bal zonder na te denken. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - Bananas FC 4:0

35e minuut.
Anderson met de inworp. Naumavičius is nu in balbezit. Naumavičius geeft een lange en hoge pass. Achtner springt en kopt de bal. Gîrbaciu verovert de bal door een tackle van achteren.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Zuffellato neemt de hoekschop. Alonso springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - Bananas FC 5:0

36e minuut.
Navarro is nu in balbezit. Navarro geeft de bal voor. Alonso kopt de bal weg. Achtner is nu in balbezit. Achtner schiet op doel. Gómez Cela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Achtner schiet op doel. Rover probeert de bal aan de voet te houden. Alonso rent richting de bal. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Gómez Cela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - Bananas FC 6:0

42e minuut.
Naumavičius geeft een hoge lob. Achtner kopt de bal weg. Alonso controleert de bal met de borst. Alonso draait met de bal, schiet en ... Gómez Cela probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - Bananas FC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Portuguesa FC 26%, Bananas FC 74%.
Real Portuguesa FC - Bananas FC 7:0

46e minuut.
Almarza komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Rover geeft een lange en hoge pass. Zuffellato is nu in balbezit. Zuffellato passt de bal zonder na te denken. Alonso rent richting de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ... Gómez Cela probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

47e minuut.
Gîrbaciu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Navarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Zuffellato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuffellato geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Rover geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Navarro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zuffellato is nu in balbezit. Zuffellato geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gómez Cela met een harde bal richting middenveld. Naumavičius kopt de bal weg. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap. Gómez Cela maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gîrbaciu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zuffellato zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naumavičius rent richting de bal. Naumavičius geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Almarza neemt vlug de vrije trap. Zuffellato is nu in balbezit. Zuffellato passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Alonso de bal. Alonso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real Portuguesa FC - Bananas FC 8:0

69e minuut.
Anderson passt de bal in één keer door. Achtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Achtner passt de bal in één keer door. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Krunić geeft een lange en hoge pass. Naumavičius kopt de bal weg. Daar is Rincón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alonso is nu in balbezit. Alonso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gómez Cela trapt de bal weg van het doel. Anderson rent richting de bal. Anderson passt de bal met de wreef. Achtner is nu in balbezit. Achtner haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Krunić is nu in balbezit. Krunić geeft een hoge lob. Almarza kopt de bal weg. Naumavičius heeft problemen om de bal te vangen. Naumavičius geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doroftei maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Achtner kopt de bal weg. Zuffellato speelt de bal door. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Alonso rent richting de bal. Alonso passt de bal zonder na te denken. Achtner bereikt de bal nog maar net als eerste. Achtner haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Portuguesa FC 28%, Bananas FC 72%.
Real Portuguesa FC - Bananas FC 8:0