Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cologne Atheists Fargo Kicks
uraha4312 Tactiek NTMinus1Fl+1
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
73.7 gemiddelde waardering 73.2
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen outstanding
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Daar is Ghiugan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghiugan geeft een hoge lob. Tristán rent richting de bal. Tristán draait met de bal, schiet en ... Marí maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Fargo Kicks 1:0

10e minuut.
Sesta rent richting de bal. Sesta passt de bal in één keer door. Ghiugan geeft een lange en hoge pass. Dambeck is nu in balbezit. Dambeck draait met de bal, schiet en ... Marí verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Sallinger passt de bal in één keer door. Ghiugan heeft problemen om de bal te vangen. Ghiugan geeft een hoge lob. Tristán is nu in balbezit. Tristán draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Românaş verovert de bal door een tackle van achteren. Românaş passt de bal in één keer door. Kraft is nu in balbezit. Kraft haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cologne Atheists - Fargo Kicks 1:1

17e minuut.
Łukawski speelt de bal door. Díaz Neira probeert de bal met de borst te controleren. Voigt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Díaz Neira raakt geblesseerd tijdens het duel. Díaz Neira neemt de penalty, wat een uithaal! De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Românaş met de inworp. Boldt bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldt geeft een hoge lob. Kraft springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Fargo Kicks 1:2

22e minuut.
Tất Thành speelt de bal door. Gellesch onderschept slim de pass. Świniorek bereikt de bal nog maar net als eerste. Świniorek geeft een lange en hoge pass. Românaş geeft een hoge lob. Godenzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Díaz Neira is nu in balbezit. Díaz Neira schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Fargo Kicks 1:3

42e minuut.
Łukawski geeft een hoge lob. Kaim met een sublieme pass. Westhöfer heeft problemen om de bal te vangen. Kraft is nu in balbezit. Kraft draait met de bal, schiet en ... Godenzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Ghiugan controleert de bal met de borst. Românaş is nu in balbezit. Românaş speelt de bal door. Díaz Neira bereikt de bal nog maar net als eerste. Díaz Neira schiet op doel. Godenzi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Atheists 58%, Fargo Kicks 42%.
Cologne Atheists - Fargo Kicks 1:3

55e minuut.
Doeltrap. Zeqo komt het veld opgelopen. Marí met een harde bal richting middenveld. Kraft kopt de bal weg. Świniorek is nu in balbezit. Świniorek geeft een hoge lob. Godenzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sallai kopt de bal weg. Zeqo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeqo geeft de bal voor. Díaz Neira krijgt zijn hoofd ertegen. Godenzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Gellesch speelt de bal door. Świniorek is nu in balbezit. Świniorek geeft een lange en hoge pass. Kraft krijgt zijn hoofd ertegen. Godenzi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Fargo Kicks 1:4

68e minuut.
Díaz Neira probeert de bal aan de voet te houden. Sallai met een sublieme pass. Klungelig pakt Sesta de bal. Sesta geeft een hoge lob. Tristán springt en kopt de bal. Marí bokst de bal weg.

81e minuut.
Kaim speelt de bal door. Świniorek is nu in balbezit. Świniorek met een sublieme pass. Kraft heeft problemen om de bal te vangen. Kraft draait met de bal, schiet en ... Godenzi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Atheists 65%, Fargo Kicks 35%.
Cologne Atheists - Fargo Kicks 1:4