Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:39
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Sikawaspor Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2757
Sikawaspor Gengiscan
Chivas Tactiek 523
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
20 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.4 gemiddelde waardering 51.9
zeer goed Schieten formidabel
goed Passen goed
uitstekend Verdedigen redelijk


4e minuut.
Nevešćanin geeft een hoge lob. Gasperoni probeert naar een medespeler te passen. Fábri heeft problemen om de bal te vangen. Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. Sava haalt uit met een fantastische trap. Lewy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Shynder probeert naar een medespeler te passen. Nowak rent richting de bal. Špirović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak onderschept slim de pass. Nowak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Shynder neemt de hoekschop. Fábri kopt de bal weg. Nowak is nu in balbezit. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Vujadin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Gengiscan 1:0

25e minuut.
Gasperoni geeft een lange en hoge pass. Ribolzi is nu in balbezit. Pleşca legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ribolzi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nowak neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Beerenberg bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Gengiscan 2:0

26e minuut.
Torre Alta geeft een hoge lob. Sava rent richting de bal. Menini begaat een overtreding. Sava is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lee-Kwon komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Nevešćanin passt de bal in één keer door. Janczylik verovert de bal door een tackle van achteren. Špirović probeert naar een medespeler te passen. Nowak is nu in balbezit. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Beerenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Vujadin probeert naar een medespeler te passen. Pina Roldán probeert naar een medespeler te passen. Sepsey speelt de bal door. Sava rent richting de bal. Sava haalt uit met een fantastische trap. Lewy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Podolis geeft een hoge lob. Vujadin kopt de bal weg. Podolis speelt de bal door. Nowak bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Beerenberg bokst de bal weg.

37e minuut.
Ribolzi is nu in balbezit. Ribolzi geeft een hoge lob. Nowak rent richting de bal. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Beerenberg probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Nevešćanin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lee-Kwon bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Shynder zijn tegenspeler op de grond. Shynder krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Menini onderschept slim de pass. Grygoruk geeft de bal voor. Sepsey probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sava, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sava schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 43%, Gengiscan 57%.
Sikawaspor - Gengiscan 2:0

47e minuut.
Nowak speelt de bal door. Fábri probeert naar een medespeler te passen. Ribolzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ribolzi haalt uit met een fantastische trap. Špirović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Shynder rent richting de bal. Shynder geeft een lange en hoge pass. Daar is Nowak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ribolzi rent richting de bal. Ribolzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Podolis met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Mocho de bal onder controle te krijgen. Nowak probeert naar een medespeler te passen. Ribolzi is nu in balbezit. Ribolzi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Podolis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vujadin rent richting de bal. Nowak onderschept slim de pass. Nowak geeft een lange en hoge pass. Ribolzi springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Torre Alta is nu in balbezit. Klungelig pakt Torre Alta de bal. Torre Alta probeert naar een medespeler te passen. Sava is nu in balbezit. Sava schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Janczylik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Torre Alta rent richting de bal. Lewy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sava is nu in balbezit. Sava haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

76e minuut.
Pleşca geeft een lange en hoge pass. Janczylik kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lee-Kwon met de inworp. Torre Alta geeft de bal voor. Paal!

77e minuut.
Dobosiewicz met een sublieme pass. Nowak is nu in balbezit. Špirović rent richting de bal. Nowak verovert de bal door een tackle van achteren. Nowak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Sava bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Menini. Sava raakt geblesseerd tijdens het duel. Lee-Kwon wilt de vrije trap nemen. Lewy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sikawaspor - Gengiscan 2:1

85e minuut.
Nowak is nu in balbezit. Mocho verovert de bal door een tackle van achteren. Mocho passt de bal zonder na te denken. Sepsey speelt de bal door. Sava rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Nevešćanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nevešćanin met een sublieme pass. Sava rent richting de bal. Sava haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sikawaspor - Gengiscan 2:2

89e minuut.
Torre Alta met een snelle inworp. Fábri bereikt de bal nog maar net als eerste. Lee-Kwon verovert de bal door een tackle van achteren. Lee-Kwon geeft een lange en hoge pass. Sava springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Podolis rent richting de bal. Podolis passt de bal zonder na te denken. Nowak rent richting de bal. Nowak geeft de bal voor. Ribolzi springt en kopt de bal. Beerenberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sikawaspor 46%, Gengiscan 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sikawaspor - Gengiscan 2:2