Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ARIS f.cl. Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 9675
ARIS Thessaloniki GREEN_BOYS_UNITED
ftero 2 Tactiek Pyramid
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
26 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
60.6 gemiddelde waardering 43.8
outstanding Schieten good
excellent Passen average
very good Verdedigen solid


9e minuut.
Daar is Floruţ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floruţ speelt de bal door. Leppihalme geeft een hoge lob. Archubi rent richting de bal. Archubi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Bugajec kopt de bal weg. Daar is Leppihalme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leppihalme passt de bal zonder na te denken. Archubi rent richting de bal. Archubi haalt uit met een fantastische trap. Popovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Leppihalme passt de bal zonder na te denken. Floruţ rent richting de bal. Floruţ geeft een lange en hoge pass. Archubi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mezaroş kopt de bal weg. Archubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciortea legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ciortea krijgt een gele kaart. Archubi raakt geblesseerd tijdens het duel. Grekos legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Popovici werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ARIS Thessaloniki - GREEN_BOYS_UNITED 1:0

33e minuut.
Klungelig pakt Leppihalme de bal. Leppihalme geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bugajec de bal. Archubi is nu in balbezit. Archubi haalt uit met een fantastische trap. Popovici bokst de bal weg.

36e minuut.
Floruţ passt de bal zonder na te denken. Leppihalme heeft problemen om de bal te vangen. Leppihalme speelt de bal door. Archubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archubi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ARIS Thessaloniki - GREEN_BOYS_UNITED 2:0

37e minuut.
Floruţ is nu in balbezit. Floruţ passt de bal zonder na te denken. Archubi is nu in balbezit. Archubi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARIS Thessaloniki - GREEN_BOYS_UNITED 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARIS Thessaloniki 27%, GREEN_BOYS_UNITED 73%.
ARIS Thessaloniki - GREEN_BOYS_UNITED 3:0

53e minuut.
Cuzzocrea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Leppihalme bereikt de bal nog maar net als eerste. Leppihalme geeft een hoge lob. Grekos is nu in balbezit. Grekos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kochan de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Cuzzocrea verovert de bal door een tackle van achteren. Cuzzocrea geeft een hoge lob. Daar is Bugajec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Archubi rent richting de bal. Archubi haalt uit met een fantastische trap. Popovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Floruţ rent richting de bal. Floruţ geeft een lange en hoge pass. Mezaroş heeft problemen om de bal te vangen. Grekos rent richting de bal. Grekos haalt uit met een fantastische trap. Popovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Cuzzocrea rent richting de bal. Cuzzocrea passt de bal in één keer door. Bernabé rent richting de bal. Archubi verovert de bal door een tackle van achteren. Archubi haalt uit met een fantastische trap. Popovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Mezaroş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grekos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ARIS Thessaloniki - GREEN_BOYS_UNITED 4:0

71e minuut.
Gálvölgyi met een sublieme pass. Floruţ rent richting de bal. Floruţ speelt de bal door. Archubi rent richting de bal. Archubi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Archubi rent richting de bal. Archubi passt de bal in één keer door. Grekos rent richting de bal. Grekos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ARIS Thessaloniki - GREEN_BOYS_UNITED 5:0

76e minuut.
Jędraszek geeft een hoge lob. Archubi kopt de bal weg. Grekos is nu in balbezit. Grekos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Gálvölgyi met een sublieme pass. Archubi is nu in balbezit. Bernabé begaat een overtreding. Archubi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Leppihalme neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Floruţ rent richting de bal. Floruţ met een sublieme pass. Archubi bereikt de bal nog maar net als eerste. Archubi schiet op doel. Popovici probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ARIS Thessaloniki - GREEN_BOYS_UNITED 6:0

80e minuut.
Floruţ met een sublieme pass. Archubi rent richting de bal. Archubi passt de bal met de wreef. Grekos heeft problemen om de bal te vangen. Grekos draait met de bal, schiet en ... Popovici kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Mezaroş onderschept slim de pass. Mezaroş geeft de bal voor. Inworp. Cuzzocrea met de inworp. Leppihalme geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gálvölgyi passt de bal in één keer door. Floruţ rent richting de bal. Floruţ geeft een lange en hoge pass. Archubi rent richting de bal. Archubi haalt uit met een fantastische trap. Popovici verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ARIS Thessaloniki 21%, GREEN_BOYS_UNITED 79%.
ARIS Thessaloniki - GREEN_BOYS_UNITED 6:0