Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cologne Atheists Little Sokker Angels
uraha4312 Tactiek Aphrodite
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
71.5 gemiddelde waardering 68.5
outstanding Schieten excellent
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


17e minuut.
Sesta heeft problemen om de bal te vangen. Sesta geeft een hoge lob. Tristán is nu in balbezit. Tristán haalt uit met een fantastische trap. Sutopo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Little Sokker Angels 1:0

24e minuut.
Kalinna kopt de bal weg. Westhöfer probeert de bal aan de voet te houden. Weyer is nu in balbezit. Weyer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cologne Atheists - Little Sokker Angels 1:1

41e minuut.
Fornarelli met een sublieme pass. Hätinger rent richting de bal. Hätinger passt de bal in één keer door. Weyer is nu in balbezit. Weyer schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bakar probeert naar een medespeler te passen. Weyer rent richting de bal. Weyer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Tất Thành probeert de bal met de borst te controleren. Ghiugan geeft een hoge lob. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Atheists 43%, Little Sokker Angels 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cologne Atheists - Little Sokker Angels 1:1

48e minuut.
Tất Thành geeft een hoge lob. Sallinger rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bayerschmidt. Sallinger is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sallinger wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Klungelig pakt Tất Thành de bal. Tất Thành probeert naar een medespeler te passen. Karabacak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sallinger verovert de bal door een tackle van achteren. Sallinger haalt uit met een fantastische trap. Sutopo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Ghiugan rent richting de bal. Ghiugan passt de bal met de wreef. Sesta speelt de bal door. Tristán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tristán haalt uit met een fantastische trap. Sutopo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Atheists 41%, Little Sokker Angels 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cologne Atheists - Little Sokker Angels 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

94e minuut.
Łukawski met een sublieme pass. Dambeck rent richting de bal. Corell tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dambeck raakt geblesseerd tijdens het duel. Ghiugan komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Atheists 33%, Little Sokker Angels 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cologne Atheists - Little Sokker Angels 1:1

118e minuut.
Sesta geeft de bal voor. Tristán kopt de bal weg. Sallinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dambeck rent richting de bal. Dambeck schiet op doel. Sutopo bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

118e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sallinger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dambeck maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cologne Atheists 29%, Little Sokker Angels 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cologne Atheists - Little Sokker Angels 1:1


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Weyer legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
---
Dambeck legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kalinna neemt zijn aanloop. Godenzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.
---
Tristán neemt de penalty, wat een uithaal! Sutopo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.
---
Corell neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
Sallinger kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
---
Pocher neemt de penalty, wat een uithaal! Paal!
---
Tất Thành legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
---
Bakar zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Godenzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Little Sokker Angels 1:2
---
Ghiugan kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sutopo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cologne Atheists - Little Sokker Angels 2:2
---
Hätinger legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Sesta neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.
---
Bayerschmidt neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Little Sokker Angels 2:3
---
Łukawski kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Sutopo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cologne Atheists - Little Sokker Angels 3:3
---
De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Orrù neemt zijn aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
---
Westhöfer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Cologne Atheists - Little Sokker Angels 4:3
---