Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: CatonaBeach Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6337
CatonaBeach BB Buttkickers
442 bis Tactiek q-q-d adv
39% Balbezit 61%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.3 gemiddelde waardering 67.1
adequate Schieten excellent
solid Passen formidable
adequate Verdedigen formidable


8e minuut.
Palazzi trapt de bal weg van het doel. Chiarelli probeert de bal met de borst te controleren. Perzak probeert naar een medespeler te passen. Panzenböck is nu in balbezit. Panzenböck schiet op doel. Palazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Saccani geeft de bal voor. Kennysson speelt de bal door. Klungelig pakt Perzak de bal. Perzak geeft een lange en hoge pass. Pipino springt en kopt de bal. Palazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

13e minuut.
Verdeş kopt de bal weg. Duran geeft een lange en hoge pass. Saccani heeft problemen om de bal te vangen. Panzenböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzenböck haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Ming Leong passt de bal zonder na te denken. Panzenböck is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Wilkoszewski ... Strafschop! Wilkoszewski krijgt een gele kaart. Panzenböck raakt geblesseerd tijdens het duel. Panzenböck legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Palazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

20e minuut.
Kennysson is nu in balbezit. Kennysson passt de bal met de wreef. Pipino is nu in balbezit. Pipino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - BB Buttkickers 0:1

25e minuut.
Duran is nu in balbezit. Perzak met een sublieme pass. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Ming Leong draait met de bal, schiet en ... Palazzi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - BB Buttkickers 0:2

28e minuut.
Verdeş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Uzal komt het veld opgelopen. Di Benedetto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Giovennazzi speelt de bal door. Klungelig pakt Pipino de bal. Pipino passt de bal in één keer door. Palazzi bokst de bal weg. Panzenböck rent richting de bal. Panzenböck draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - BB Buttkickers 0:3

32e minuut.
Kaskrati is nu in balbezit. Uzal verovert de bal door een tackle van achteren. Kennysson begaat een overtreding. Kennysson krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Pipino passt de bal met de wreef. Giovennazzi is nu in balbezit. Giovennazzi geeft een hoge lob. Panzenböck bereikt de bal nog maar net als eerste. Panzenböck schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - BB Buttkickers 0:4

37e minuut.
Risi is nu in balbezit. Robakiewicz onderschept slim de pass. Robakiewicz passt de bal in één keer door. Ming Leong rent richting de bal. Ming Leong schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - BB Buttkickers 0:5

40e minuut.
Kennysson met een sublieme pass. Daar is Giovennazzi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giovennazzi probeert naar een medespeler te passen. Pipino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipino draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CatonaBeach 75%, BB Buttkickers 25%.
CatonaBeach - BB Buttkickers 0:5

48e minuut.
Perzak is nu in balbezit. Perzak passt de bal in één keer door. Panzenböck is nu in balbezit. Daar is Panzenböck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panzenböck haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Perzak kopt de bal weg. Ming Leong bereikt de bal nog maar net als eerste. Risi rent richting de bal. Ming Leong onderschept slim de pass. Ming Leong haalt uit met een fantastische trap. Palazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balestrino rent richting de bal. Balestrino geeft de bal voor. Kennysson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennysson geeft de bal voor. Pipino maakt een snoekduik en kopt de bal. Palazzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Panzenböck is nu in balbezit. Panzenböck haalt uit met een fantastische trap. Palazzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - BB Buttkickers 0:6

55e minuut.
Di Benedetto rent richting de bal. Di Benedetto geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Giovennazzi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kennysson geeft de bal voor. Palazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Balestrino probeert naar een medespeler te passen. Sedrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Sedrani passt de bal met de wreef. Pipino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipino haalt uit met een fantastische trap. Palazzi bokst de bal weg. Panzenböck is nu in balbezit. Panzenböck haalt uit met een fantastische trap. Palazzi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - BB Buttkickers 0:7

59e minuut.
Risi rent richting de bal. Robakiewicz onderschept slim de pass. Robakiewicz met een sublieme pass. Panzenböck rent richting de bal. Panzenböck draait met de bal, schiet en ... Palazzi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Pipino is nu in balbezit. Pipino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CatonaBeach - BB Buttkickers 0:8

68e minuut.
Perzak geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Di Benedetto de bal. Szyc is nu in balbezit. Pipino verovert de bal door een tackle van achteren. Pipino haalt uit met een fantastische trap. Palazzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Perzak is nu in balbezit. Perzak passt de bal zonder na te denken. Di Benedetto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipino onderschept slim de pass. Pipino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Panzenböck is nu in balbezit. Panzenböck passt de bal met de wreef. Pipino rent richting de bal. Szyc bereikt de bal nog maar net als eerste. Pipino onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Wilkoszewski geeft de bal voor. Inworp. Perzak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ming Leong is nu in balbezit. Ming Leong haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Daar is Kaskrati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaskrati probeert naar een medespeler te passen. Giovennazzi is nu in balbezit. Giovennazzi passt de bal met de wreef. Kennysson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CatonaBeach 74%, BB Buttkickers 26%.
CatonaBeach - BB Buttkickers 0:8