Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dream Team Football Klub FácánkertTC
005 Tactiek 1
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
12 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
54.1 gemiddelde waardering 59.7
very good Schieten outstanding
very good Passen very good
good Verdedigen very good


2e minuut.
Daar is Bieniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Francq verovert de bal door een tackle van achteren. Francq geeft een hoge lob. İskitler bereikt de bal nog maar net als eerste. İskitler haalt uit met een fantastische trap. Cheney kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Zeoli rent richting de bal. Zeoli geeft een lange en hoge pass. İskitler is nu in balbezit. İskitler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Football Klub - FácánkertTC 0:1

16e minuut.
İskitler is nu in balbezit. İskitler met een sublieme pass. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter haalt uit met een fantastische trap. Cheney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Football Klub - FácánkertTC 0:2

18e minuut.
Poorter met een sublieme pass. Pelle probeert naar een medespeler te passen. İskitler bereikt de bal nog maar net als eerste. İskitler schiet op doel. Cheney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Football Klub - FácánkertTC 0:3

24e minuut.
Pelle rent richting de bal. Bieniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Cognar verovert de bal door een tackle van achteren. N`Dione onderschept slim de pass. N`Dione haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
İskitler speelt de bal door. Pelle rent richting de bal. Pelle passt de bal zonder na te denken. Poorter rent richting de bal. Poorter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cheney trapt de bal weg. Ilică kopt de bal weg. Holló heeft problemen om de bal te vangen. İskitler bereikt de bal nog maar net als eerste. İskitler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Cognar is nu in balbezit. Cognar geeft een hoge lob. Poorter bereikt de bal nog maar net als eerste. Poorter draait met de bal, schiet en ... Cheney werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Cizalj passt de bal zonder na te denken. Holló heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt İskitler zijn tegenspeler op de grond. İskitler krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Ðức Long met een sublieme pass. Holló heeft problemen om de bal te vangen. Holló geeft de bal voor. İskitler is nu in balbezit. İskitler haalt uit met een fantastische trap. Cheney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Suev geeft een lange en hoge pass. Inworp. Fényi met een snelle inworp. Eremia is nu in balbezit. Eremia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Football Klub 42%, FácánkertTC 58%.
Dream Team Football Klub - FácánkertTC 0:3

49e minuut.
Francq geeft een hoge lob. İskitler is nu in balbezit. Klungelig pakt İskitler de bal. İskitler draait met de bal, schiet en ... Cheney werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Fényi rent richting de bal. Fényi passt de bal in één keer door. Daar is Bieniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zeoli geeft een lange en hoge pass. İskitler maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Cizalj bereikt de bal nog maar net als eerste. Cizalj passt de bal zonder na te denken. Bieniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniecki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kotja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotja geeft een lange en hoge pass. Poorter kopt de bal weg. İskitler rent richting de bal. İskitler haalt uit met een fantastische trap. Cheney verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Pelle is nu in balbezit. Pelle speelt de bal door. İskitler rent richting de bal. İskitler haalt uit met een fantastische trap. Cheney maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Football Klub - FácánkertTC 0:4

79e minuut.
Ilică rent richting de bal. Ilică geeft de bal voor. İskitler bereikt de bal nog maar net als eerste. İskitler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Football Klub - FácánkertTC 0:5

86e minuut.
Eremia passt de bal met de wreef. Zeoli geeft de bal voor. Holló onderschept slim de pass. İskitler bereikt de bal nog maar net als eerste. İskitler draait met de bal, schiet en ... Cheney probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Poorter is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Şenbay. Poorter raakt geblesseerd tijdens het duel. Cognar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Holló, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. İskitler rent richting de bal. İskitler schiet op doel. Cheney probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dream Team Football Klub - FácánkertTC 0:6

90e minuut.
N`Dione met een sublieme pass. Eremia is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poorter. Poorter krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dream Team Football Klub 42%, FácánkertTC 58%.
Dream Team Football Klub - FácánkertTC 0:6