Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 19:30
  • Competitiewedstrijd: Arcade
  • Stadion: Angel Park
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers:
F.C Dusan Stafford S.C.
tám3 Tactiek Bajnok
38% Balbezit 62%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41 gemiddelde waardering 55.8
good Schieten formidable
average Passen excellent
average Verdedigen excellent


4e minuut.
Jován met een sublieme pass. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Özsürgün probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kaisti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaisti haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Roche bereikt de bal nog maar net als eerste. Roche geeft een lange en hoge pass. Özsürgün kopt de bal weg. Kaisti heeft problemen om de bal te vangen. Kaisti draait met de bal, schiet en ... Paal!

7e minuut.
Özsürgün geeft een hoge lob. Plotár probeert naar een medespeler te passen. Hóman heeft problemen om de bal te vangen. Ngilu is nu in balbezit. Ngilu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Stafford S.C. 0:1

14e minuut.
Kaisti geeft de bal voor. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün passt de bal in één keer door. Ngilu rent richting de bal. Ngilu draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Klungelig pakt Ngilu de bal. Ngilu geeft een hoge lob. Özsürgün speelt de bal door. Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti draait met de bal, schiet en ... Andreánszky bokst de bal weg.

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Özsürgün zal de hoekschop nemen. Kaisti heeft problemen om de bal te vangen. Kaisti schiet op doel. Andreánszky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Stafford S.C. 0:2

18e minuut.
Gandolfo speelt de bal door. Roche rent richting de bal. Roche passt de bal met de wreef. Ngilu rent richting de bal. Ngilu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Plotár onderschept slim de pass. Ngilu onderschept slim de pass. Ngilu speelt de bal door. Kaisti is nu in balbezit. Kaisti haalt uit met een fantastische trap. Paal! Rezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu onderschept slim de pass. Ngilu haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Kerényi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Stafford S.C. 0:3

22e minuut.
Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün met een sublieme pass. Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roche zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngilu rent richting de bal. Ngilu geeft een lange en hoge pass. Kaisti maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Stumpf rent richting de bal. Hapka onderschept slim de pass. Hapka probeert naar een medespeler te passen. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu schiet op doel. Andreánszky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Plotár kopt de bal weg. Özsürgün geeft een hoge lob. Sebők rent richting de bal. Kaisti onderschept slim de pass. Kaisti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Kaisti heeft problemen om de bal te vangen. Kerényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerényi passt de bal met de wreef. Kaisti is nu in balbezit. Kaisti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ngilu haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky speelt de bal door. Jován kopt de bal weg. Kaisti is nu in balbezit. Kaisti schiet op doel. Andreánszky bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Stafford S.C. 0:4

38e minuut.
Özsürgün passt de bal in één keer door. Daar is Ngilu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kerényi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ngilu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ngilu wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Rezes passt de bal in één keer door. Bánkuti met een sublieme pass. Kerényi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti onderschept slim de pass. Kaisti haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky bokst de bal weg.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Özsürgün zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ngilu rent richting de bal. Ngilu geeft de bal voor. Kaisti maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 83%, Stafford S.C. 17%.
F.C Dusan - Stafford S.C. 0:4

48e minuut.
Kerényi is nu in balbezit. Ngilu onderschept slim de pass. Ngilu met een sublieme pass. Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Stafford S.C. 0:5

49e minuut.
Maczó probeert naar een medespeler te passen. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu speelt de bal door. Kaisti rent richting de bal. Kaisti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Stafford S.C. 0:6

52e minuut.
Özsürgün probeert naar een medespeler te passen. Kaisti heeft problemen om de bal te vangen. Ngilu is nu in balbezit. Ngilu haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Rezes met een sublieme pass. Gandolfo met een sublieme pass. Daar is Ngilu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ngilu haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Stafford S.C. 0:7

55e minuut.
Kámory is nu in balbezit. Ngilu verovert de bal door een tackle van achteren. Ngilu probeert naar een medespeler te passen. Roche bereikt de bal nog maar net als eerste. Roche geeft een hoge lob. Andreánszky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Ngilu passt de bal met de wreef. Roche heeft problemen om de bal te vangen. Roche geeft een hoge lob. Özsürgün geeft een lange en hoge pass. Kaisti krijgt zijn hoofd ertegen. Andreánszky bokst de bal weg. Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Stafford S.C. 0:8

60e minuut.
Vitelki komt het veld opgelopen. Gellei komt het veld opgelopen. Orsós komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Maczó is nu in balbezit. Vitelki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maczó is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bánkuti zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jabor bereikt de bal nog maar net als eerste. Maczó onderschept slim de pass. Maczó draait met de bal, schiet en ... Orsós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Kaisti passt de bal in één keer door. Roche rent richting de bal. Roche speelt de bal door. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Rezes bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti onderschept slim de pass. Kaisti passt de bal in één keer door. Özsürgün is nu in balbezit. Özsürgün geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kaisti maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Stafford S.C. 0:9

79e minuut.
Kerényi geeft de bal voor. Inworp. Roche met een snelle inworp. Ngilu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ngilu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Stafford S.C. 0:10

81e minuut.
Roche geeft een hoge lob. Klungelig pakt Plotár de bal. Kaisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaisti haalt uit met een fantastische trap. Andreánszky probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Stafford S.C. 0:11

87e minuut.
Gandolfo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gandolfo geeft de bal voor. Özsürgün rent richting de bal. Özsürgün geeft een hoge lob. Kaisti krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Özsürgün geeft een hoge lob. Daar is Kerényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaisti rent richting de bal. Kaisti draait met de bal, schiet en ... Andreánszky werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C Dusan - Stafford S.C. 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C Dusan 76%, Stafford S.C. 24%.
F.C Dusan - Stafford S.C. 0:12